NBA 2K Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

[

游戏类型:3D/运动/休闲/体育运动
开发公司:Take-Two
运营公司:腾讯
国服官网:nba2k.qq.com
测试:季前测试-需激活码(2011-10-27)

測試時間:每日中午12:00-晚上12:00
我辛苦地拿到激活碼 一於要試下啦!! 唔講咁多 上圖
我知道激點碼要拿都有點難:詳情:nba2k.qq.com 有關拿激活碼的自己看不解釋了^_^

(登入畫面)

(伺服器畫面)

(頻道畫面)

(我的人物 和房間 分三類 )
NBA 自己賽:可以選自由選隊伍和對手決賽 (注意一開始只能用比較弱的隊伍除住 你升LV隊伍就會解鎖)
NBA 對抗賽:和2K10,11,12 系列 MP模式一樣 用你自創人物以新秀身份入選 和你對手 大戰一場(注意一開始只能用比較弱的隊伍除住 你升LV隊伍就會解鎖 但係要有交易許可證才可以轉盟)
按:要入熱火 湖人要30LV 好邪惡

街頭賽:3 VS 3 半場比賽 你可以用自己創角色外還可以選明星卡明星和你對手 對戰

(能力圖表 不解釋了!!!)

(天賦圖表)

二星初級會員 #2
谢谢分享哦~~~ 还有更好玩的都可以介绍下哦
二星初級會員 #3
thomas9999 發表於 11-10-30 06:17 PM
[游戏类型:3D/运动/休闲/体育运动
开发公司:Take-Two
运营公司:腾讯

你係玩射籃拎激活碼定咩
四星黃金會員 #4
豪仔v3v 發表於 11-11-1 07:28 PM
你係玩射籃拎激活碼定咩

去討論區 搶樓才搶到= =
二轉會員 #5
thomas9999 發表於 11-11-2 07:31 PM
去討論區 搶樓才搶到= =

我射左13隻ac都拎唔到1個-.-我灰左
二星初級會員 #6
幾時正式啟動?  
四星黃金會員 #7
cooldouble 發表於 11-11-4 11:43 AM
幾時正式啟動?

未知!!!!!
一星新手會員 #8
開始左未?
論壇乞丐 #9
actually i never play this game before but it looks ggood!!@@
論壇乞丐 #10
有得玩未~~~?
一星新手會員 #11
睇落好似好好玩
回到最頂傳統版

選擇頁數