高達街機系列

主題列表 登入
二轉會員 #1
玩到就黎冇感覺
有咩冷門機好玩,吹下~
六星鑽石會員 #2
:ro08:無乜去出面d地方玩...都唔知咩叫冷門機了:ro08:

橙虎算唔算...?留意過下...佢可以打到對方+好小seed...不過單挑就機會用,雙打就-.-...

深淵又算唔算?研究緊點樣唔用前格都可以防止敵機埋身-.-

綠渣應該係啦掛...有日無聊囉黎玩...感覺好似條booster長過細西/細duel...d格仲撞得贏神盾同f.im...唔知係唔係我好彩:ro08:

有d 270/280 cost都好得意...不過你好似話唔玩單挑應該無乜機會比你去研究...
二轉會員 #3
私名前Terry 發表於 11-11-1 08:46 PM
無乜去出面d地方玩...都唔知咩叫冷門機了

橙虎算唔算...?留意過下...佢可以打到對方+好小seed ...

你講果d都唔算冷,橙虎打到人加好少seed= =?咩理論..
淨係知佢放生時間快人少少,

三星高級會員 #4
橙虎開ac電之後拉埋黎再ac電
佢只打到人加好少seed係講緊被攻擊時候加既seed

冷門王一定係大魔-.-
三星高級會員 #5
大魔同埋藍虎算唔算?
二轉會員 #6
兔小砂 發表於 11-11-2 06:52 PM
橙虎開ac電之後拉埋黎再ac電
佢只打到人加好少seed係講緊被攻擊時候加既seed

咁扣得少就加得少嫁啦
頭炮夠扣得少咁咪好多機打人都加好少SEEd..?
二轉會員 #7
Tartles 發表於 11-11-2 11:39 PM
大魔同埋藍虎算唔算?

大魔我有時玩,D格超痛, N格過300=.=
又大力又大硬直
不過呢部野始終係貼地飛, 勁唔到去邊,玩下就ok
二轉會員 #8
Tartles 發表於 11-11-2 11:39 PM
大魔同埋藍虎算唔算?

中細機我睇中紫WINDOM-.-
前格好神有少量腳氣,回槍極快.紅LOCK超遠,又有懶型特格,岩晒我X_X
三星高級會員 #9
Windom我都有玩特格都幾實用
拉埋黎電放生有三百
二轉會員 #10
兔小砂 發表於 11-11-3 12:30 PM
Windom我都有玩特格都幾實用
拉埋黎電放生有三百

咁你打人300佢咪加300血既SEED量,加幾多定左
幾多我唔知@@SEED係咁加就應該冇錯(我唔識睇wiki)
五星白金會員 #11
狙擊槍幾好玩,可以無限吊空同2連射:ro04:
三星高級會員 #12
小弟完全覺得佢係禁機=,=
二星初級會員 #13
你好野~ 發表於 11-11-3 11:23 AM
咁扣得少就加得少嫁啦
頭炮夠扣得少咁咪好多機打人都加好少SEEd..?

笑... 比橙虎電一電 差唔多無左半條血...但seed 差唔多無加過
你一定係未見過橙虎全場電人贏左但係最後分數係低過人...
我覺得電人個下未別算攻擊 所以好小seed
二轉會員 #14
a24659068 發表於 11-11-9 09:24 PM
笑... 比橙虎電一電 差唔多無左半條血...但seed 差唔多無加過
你一定係未見過橙虎全場電人贏左但係最後分 ...

係未試過=.=
不過亦唔會咁玩

想用d少人用既機~又型既@O@
三星高級會員 #15
我鍾意玩d特別連技多d,因為太冷門機都係勁屈/太廢-.-
三星高級會員 #16
正義囉~~夠冷門加型未??
三星高級會員 #17
而家我周不時都用正義,講真呢部560既大機 唔係咁易用得店...雖則話有基本功搭救~
三星高級會員 #18
正義好冷門!枝槍唔多飄,不過前格好快
二轉會員 #19
Tartles 發表於 11-11-15 08:04 PM
正義囉~~夠冷門加型未??

正義以前成日用,都厭厭地,又冇咩型招
560龍騎曉砍人最有氣勢,已愛上左
二轉會員 #20
中機想玩白渣,佢N格之後果槍點中=.=成日晒子彈
AB 好好玩,好易HI中人,俾PARTNER駁野岩晒
下一頁
回到最頂傳統版