Call Of Duty:MW3

主題列表 登入
版主 #1

未玩的朋友 劇透注意

不為什麼

就是特地錄下了從第四代SAS陪我渡過MW年代的Soup君

在第八代終於陣亡了

好一個戰友...唉 Orz"

另外mw3版很冷清 於是來撐個場 :cool:

Video of the mission which soup dead.
I'm sorry for I'm noob but still want to share what happend
about Soup and the new character - Yuri .
Rest In Peace , My friend Soap...:w_rose:

[hdutube]kGlHfo7_uSw[/hdutube]
二轉會員 #2
糟糕!
係soap
唔係soup....
三星高級會員 #3
我想問下,Ghost會不會出現?聽講會出現啊!
二轉會員 #4
Ghost沒有回來
版主 #5
Ghost最終沒有回來..

唉 誰說宣傳片中有他啊
二轉會員 #6
糟糕君 發表於 11-11-9 10:02 PM
Ghost最終沒有回來..

唉 誰說宣傳片中有他啊

其實,之前youtube有人因為mw3既宣傳片度指SAS果關果位wallcroft係炒地鐵之後
出黎既身影係仲係宣傳片果陣黑影既關係,之前比人認為wallcroft就係ghost
但而家個個都知wallcroft=/=ghost
仲有youtube有唔少人為ghost比人打2槍,同跟住比人淋油淨係淋落roach身上而冇淋落ghost度而比人話佢會係mw3回歸
而且仲因為ghost死果陣仲有隻眼開住而比人認為佢冇死到
所以,之前就係因為咁比人認為ghost冇死而且佢會係mw3回歸...
但正常人心口咁近距離食左2槍
冇理由唔會死囉...
一星新手會員 #7
Oh,Soap...在此永遠懷念e位好戰友
二星初級會員 #8
呢集MW死左好多主線人物:soap,sandman,yuri........
版主 #9
回復 nmmngyt169 的帖子

sandman,truck同g字頭果三個兄弟...

唔知用咩形容好...好偉大(?

總知 我好想致敬

((雖然係遊戲ww
二星初級會員 #10
糟糕君 發表於 11-11-10 07:35 PM

sandman,truck同g字頭果三個兄弟...

佢地知道佢地唔走既話price同yuri一定走得甩,佢地寧願死都要幫price佢地走,果下真係好感人..........
版主 #11

嗯..之後sandman步槍無彈

拎把手槍出黎係到射果陣..幾瀟灑..真係值得配上個型字
二星初級會員 #12
糟糕君 發表於 11-11-10 08:56 PM

嗯..之後sandman步槍無彈

佢好似唔係冇彈,而係中左槍,之後順手攞把手槍出泥同班友死過,不過佢咁就死左好可惜,sandman真係睇得右打得......
版主 #13

yeah...

好多角色我都唔捨得

MW真係一套唔錯既製作.

只可惜一集不如一集
二轉會員 #14
RIP soap:w_rose:
二星初級會員 #15
糟糕君 發表於 11-11-10 10:51 PM

yeah...

MW出左三集係好激,但係只係可以用一句英文講成套MW,就係'Never had a good ending'
版主 #16

三集結局都命換命

Life pay Life
二轉會員 #17
戰爭本是如此殘酷 :$
二轉會員 #18
糟糕君 發表於 11-11-10 11:01 PM

三集結局都命換命

三集,三集price都冇死
三集,三集同price一齊既人點都要死...
論壇乞丐 #19
:face_l_17::face_l_17::face_l_17:
一星新手會員 #20
:ro07::ro07:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數