榮耀騎士團

主題列表 登入
二星初級會員 #1
手先     3->1->2
3:下載呢個轉IP.大家記住次次開GAME都要先開<無界通VPN1>唔係連唔到GAME架
1:搵一個你自己用既ID
2:用呢個電話開 AC

1:http://people.debian.org/~paulliu/ROCid.html

2:台灣電話號碼   0526478596  <---大家可用

3:http://azo-freeware.blogspot.com ... mment=1250803721373

希望邦到大家啦!!
五星白金會員 #2
用vpn玩唔lag嗎?.?
二星初級會員 #3
唔LAG啵~~
五星白金會員 #4

點解個無界通vpn係咁話正在連接伺服器既..
搞到我更新唔到- -
二星初級會員 #5
awx 發表於 11-11-12 11:33 PM
點解個無界通vpn係咁話正在連接伺服器既..
搞到我更新唔到- -

你比一點時間他吧!!弟一次連線會比較耐!! ^_^
五星白金會員 #6
唔係依個問題!!
個vpn係不斷係到轉
搞到係咁話正在連接伺服器- -
二星初級會員 #7
我冇 呢個問題啵...我一按VPN之後就等連接伺服器..連接完就得..旦係您記得唔好同一時間開期他野..會連唔到線架~連網都唔好開等等佢連線~
五星白金會員 #8
串仔 發表於 11-11-20 07:36 PM
我冇 呢個問題啵...我一按VPN之後就等連接伺服器..連接完就得..旦係您記得唔好同一時間開期他野..會連唔到 ...

我熄哂其他野啦
但今次好似係個vpn唔掂:smilie_:(:
唉 我真係好想玩:ro03:
[attach]416645[/attach]
二星初級會員 #9
awx 發表於 11-11-20 10:55 PM
我熄哂其他野啦
但今次好似係個vpn唔掂
唉 我真係好想玩

你好似係未~下載更新檔~ =0=
先更新唔到!!
二星初級會員 #10

串仔  可唔可以幫我開個ac  我次次填完佢都話"資料來源錯誤"/...\ sosad
可以既話幫我開3個ac =3=" 叫埋我d FD一齊玩=D
如果開左pm我 感激萬分!!
二星初級會員 #11
想問一下...我用電話開ac...佢有3個選擇我應該選邊個!
簡信同手機又話我電話唔正確
中間果個又話要打去輸入認証碼...咁點算- -
回到最頂傳統版

選擇頁數