闇三國

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
大家覺得LOL同闍三國比較邊隻較為優勝D

個人覺得闍三國好食錢...
六星鑽石會員 #2
LOL反而係搵錢方面平衡到隻GAME
一星新手會員 #3
你搵lol來比較?
闍三國呢隻game只能玩1,2個月到
lol可以有排玩
點解?平衡2個字

五星白金會員 #4
無錯...玩西咩
想打副本boss又要令牌
令牌又要買商城,打其他副本都刷到,
但係你刷得黎隻game都收左皮無人玩了
一堆台/港戰刷到爆,我頭先見到個鏢騎大將軍係度洗分
條友連競技場打得果10場以內,全部打管亥張角,6百幾場
乜能野事呀?鏢騎大將軍唔係應該好打得咩?
原來係解好有錢?都on99...用錢玩既競技game?你玩能埋佢啦
二轉會員 #5
lcl_Arthur 發表於 11-11-26 07:30 AM
無錯...玩西咩
想打副本boss又要令牌
令牌又要買商城,打其他副本都刷到,

你諗D野都好好笑...
你都識講佢個鏢騎大將軍個名係刷關卡得返黎...唔代表佢打對戰好勁ok?
好似你讀書咁...讀書好叻唔代表你運動都好叻
講比你地知玩開對戰果D人多數唔會注重個人物有乜靚裝...大家都知道D裝入到對戰都係得個殼無咁既必要介意囉...
二轉會員 #6
pokapi 發表於 11-11-26 02:43 AM
你搵lol來比較?
闍三國呢隻game只能玩1,2個月到
lol可以有排玩

你咪傻啦...為什麼只能玩1.2個月???
隻game跟本就係可以玩好耐...只係你見好多新手唔識玩比人殺幾次就跳場...
係GGc果陣我都有玩開...仲玩左2年幾...點解可以玩咁耐...因為呢D dota game玩對戰係要玩團隊同埋個個人出裝唔同,技術差或好都會影響一場嬴輸既因素...
二轉會員 #7
meeo 發表於 11-11-26 02:34 AM
大家覺得LOL同闍三國比較邊隻較為優勝D

個人覺得闍三國好食錢...

有邊到食錢???
如果你話打關卡食錢既話...我無野好講...因為我個人唔會打關卡...
打對戰100%唔洗錢囉...咩英都有得用...
一星新手會員 #8
全世界都講錯唯你一人說對
太死忠了
客觀d比較
你話LOL好定呢隻game好
10個9個都知答案
二星初級會員 #9
我想講...點解要無啦啦拎黎比較=.=?
玩一隻game都係想開心姐-_-
五星白金會員 #10
~天仔~ 發表於 11-11-26 08:52 AM
你咪傻啦...為什麼只能玩1.2個月???
隻game跟本就係可以玩好耐...只係你見好多新手唔識玩比人殺幾次就跳 ...

咁我咪笑9你lo
做傻仔做2年幾,傻仔咪可以玩好耐lor
咁樣既dota,我笑鳥
呢隻game同lol比?
比條7都無資格啦
點解夢三會收皮?係好既會咁?
好既dota係國際性,lol,dota2,等等
呢隻極其量只係war3翻版,鬥手速秒人
呢隻game!?亞洲比賽都唔知有無啦,自閉自hi殺人就得
仲有呀,可以容許人跳既dota,笑料!?,跳得多,輸得多,唔怕,商城買舊野搞掂
咁樣叫dota呀?團隊在哪?個人英雄就有
二轉會員 #11
lcl_Arthur 發表於 11-11-28 07:03 AM
咁我咪笑9你lo
做傻仔做2年幾,傻仔咪可以玩好耐lor
咁樣既dota,我笑鳥

一句講哂啦...唔岩玩咪走囉...講咁多好威?
你要威又要西比你拎哂...好閒暇唔送啦...
自己唔岩玩無必要叫人走囉...
二星初級會員 #12
我想問一隻game一定要有亞洲、國際比賽先叫好!!??咩道理
加上每一個人唔同主觀,你覺得好玩咪玩唔鍾意玩咪玩第二隻
係到得個嘈字!!
加上gameone已購買了版權,唔好係我面前講咩翻版ar抄ar
再請各位唔好比較邊隻game好,呢個世界係冇完美
你真係要嘈就約出去嘈,唔好係到破壞唒成個版
人有尊嚴,game都有尊嚴,唔唒唔好貶低任何一隻game
五星白金會員 #13
西索 發表於 11-11-28 07:59 PM
我想問一隻game一定要有亞洲、國際比賽先叫好!!??咩道理
加上每一個人唔同主觀,你覺得好玩咪玩唔鍾意玩咪玩 ...

唔係每隻game都要國際既
但係如果以競技黎做主題既
我覺得要有規模性架lor,唔係自hi架lor
呢隻擺明自hi game lor唔好意思
二星初級會員 #14
我想問闇三國幾時有自hi過,乜闇三國有講過自己好有規模性好勁咩?
五星白金會員 #15
西索 發表於 11-11-28 08:26 PM
我想問闇三國幾時有自hi過,乜闇三國有講過自己好有規模性好勁咩?

我想問一定要親口講先係架咩?
一個犯,犯法要佢認罪先係有罪!?
二星初級會員 #16
算吧......
二星初級會員 #17
當然,你係沒有真實的證人,而犯人沒有認罪
警察只能有權拘留他,但不能向佢定罪

你又冇證據證明闇三國幾時有自hi過,同闇三國有講過自己好有規模性好勁等ge野
gameone隨時告得你啦
二轉會員 #18
同佢講咁多做乜柒呀...
講左咁多日仲係呢個版到鳩up緊...又話隻game幾咁垃圾
仲留係到等有西屌咩...返去lol果邊啦...
一星新手會員 #19
你班撚樣甘鐘意lol咪返過去lo...lol全玩圍先殺到人,有d新手玩唔好又比人吊到啊媽都唔認得...闍三個人同搵人合殺都得...係新手最多踢佢,係絕對唔會好似lol既人甘,傷新手自尊!!!再係甘落去..lol先愈來愈冇人玩...邊隻game同邊隻game無得比..可想而知...lol遲早變垃圾!!
一星新手會員 #20
你班甘鐘意lol既撚樣甘鐘意lol咪返過去lo...lol全玩圍先殺到人...闍三個人同搵人合殺都得...邊隻game同邊隻game無得比..可想而知...lol都遲早變垃圾!!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數