夢之歷險

主題列表 登入
八星無敵會員 #21
thx:kiss2:
個之前個on9晴天 邊會整呢d:lucky:
二星初級會員 #22

我專登黎踩下場

白post個個咩咩模擬器.n年前既某人產物
但係……
我申請夢之ac既時候見到e句
3、 未經本公司同意,刊登、散佈任何有關 《夢之歷險 Online》網路遊戲的修改工具、模擬器或相關程式。

註:唔好話冇證據,自己去申請夢之ac個陣睇下個《夢之歷險 Online》使用者規條

十九、 當使用者涉及下列情況時,本公司有權作出處分,並配合執法單位提供必要資料,而所有關係者之一切資料將回復至由本公司認定原先的正確狀態,並保留追究相關法律責任之權利:
3、 未經本公司同意,刊登、散佈任何有關 《夢之歷險 Online》網路遊戲的修改工具、模擬器或相關程式。
二轉會員 #23
 … … 發表於 12-1-26 07:17 PM

我專登黎踩下場

不過我開過係Excel黎-,-
同埋係自行配點 我覺得用黎參考會比較好
講模擬器我有小小想DEL左條LINK- -
四星黃金會員 #24
夠方便:cheers:
二轉會員 #25
:redface:版主不如叫恆生比佢個攻略出黎睇睇
六星鑽石會員 #26
樓主好奸:face_l_16:
二轉會員 #27
死地大全 職業大全 新手升LV地方大全
都話我打得好
三星高級會員 #28
致樓主:

非常有用的一個貼

可惜我未到3星卑吾到骨你

二轉會員 #29
 … … 發表於 12-1-26 07:17 PM

我專登黎踩下場

戈個只係用黎計算個s卡既pt功能姐 將d公式代入哂姐-_-
應該唔算模擬器掛-_-
二轉會員 #30
卍肥白卍 發表於 12-1-28 11:50 PM
戈個只係用黎計算個s卡既pt功能姐 將d公式代入哂姐-_-
應該唔算模擬器掛-_- ...

入到圍XD
五星白金會員 #31
記得之前有個post話教你升寵 防同攻
我跟佢方法做 我隻夢古就升左做7防

希望有人找番個post出黎:cheers:
二轉會員 #32
朋友乂浚 發表於 12-1-30 03:16 AM
記得之前有個post話教你升寵 防同攻
我跟佢方法做 我隻夢古就升左做7防

我盡最幫您搵搵
如果係心得區既話 應該好易搵
五星白金會員 #33
好似好有用咁:sweat:
係咪真係有用呢:face_l_14:
二星初級會員 #34
方便@@?!
二轉會員 #35
Act1-5故事片段':smilie_:10:
四星黃金會員 #36
有關另一個15lvl拿5轉的方法
[真的會在15lvl用到嘍]
拿到15lvl和10000reputation之後
在lvl1雞場party一個/兩個高lvl ge人慢慢打[一人lvl>76/兩人lvl之和>76]
因為雞ge經驗值係60
如果你打一隻低你十級ge怪=>exp只會有10%=>雞ge經驗值只會比你6
如果party....經驗分佈會係(經驗值*Exp Penalty)*(你的lvl)/(你的lvl+Party members' Lvl)
如果你party1個lvl75+(如76lvl),打雞會比你(60*10%)*15/(15+76)=0.98=>0[不是四寫五入,是只計整數]
所以你會係一直攞唔到Combat Exp,職業Exp反而會攞到[我仲未搵到職業Exp ge計法……]
好慢……但你會攞到jlvl 55+

相同道理,如果你用一個lvl 1練精靈,你係唔應該用lvl 1去打[甚麼升到23lvl打完豆就刪角色係傻ge]
係應該用一個lvl60角色train lvl1打雞
咁ge話,lvl1攞到geExp係(60)*(1)/(60+1)=0.98=>0
你隻lvl1將永遠係lvl1
二轉會員 #37
skarl 發表於 12-1-31 12:38 PM
有關另一個15lvl拿5轉的方法
[真的會在15lvl用到嘍]
拿到15lvl和10000reputation之後

y0u say wt;?:grief:
四星黃金會員 #38

遲的就唔洗搵得咁辛苦
五星白金會員 #39
好想要果個S卡pt計算程式,依家冇得DOWN....
四星黃金會員 #40
哂左幾耐時間整==
回到最頂傳統版

選擇頁數