[WEB]熱血足球

主題列表 登入
一星新手會員 #1

請各位受害玩家打去GC客服 21159768,依理直說  
1.你有證據話我用BUG的話請展示!
2.完全無知會就封我帳號,保留追究權利!
3.個漏洞係你地制造出來,為何要玩家來承擔風險?
4.重置伺服器最公平 還原到你話有BUG之前個時間!
大家一人一日一电話 爭取重設亞洲伺服同自己權益,玩遊戲要齊心先玩得開心
強烈要求GC及神秘「熱血足球技術部門」立即解鎖並重置伺服器!
謝謝大家!

id:skyline

一星新手會員 #2
明顯gm自己出錯整到個bug出黎 bug完就話我地用bug 回檔我地亞洲都接受到 e加封ac
唔該gm比一個回應
一星新手會員 #3

我吾知係BUG哦....我仲以為係你地攪的活動恭喜發財...
封佢地帳號太無理..佢地都沒用程式BOT,又沒騙人家錢..
一星新手會員 #4

大家記得打去時舉報埋 FUCK ,(kiven06  Laughing哥   巴智奧  殺人機器 -----FUCK的分身),佢都有用BUG,一齊隊死佢啦!

id:村長
一星新手會員 #5

仲有 個活動寫明去到2月1日維護後先冇得再抽恭喜發財
冇得換物品 3個活動時間開始同結束時間都係一樣
但2月1日既00:00 已經開始抽唔到恭喜發財
但係物品可以照換   我亦打電話去問過
原本開始維護時間係早上9點半-9點9呢段其間
咁點解12點冇得抽恭喜發財 物品就可以照換
如果係維護 點解仲可以係隻game入面??
咁你活動果到又寫結束時間去到2月1日維護之後先抽唔到先??
都未維護 點解抽唔到先???
我覺得直情係誤導人lo 個活動結束時間早左8,9個鍾
請還我一個公道 為左支水 洗左幾千蚊
仲要打左幾晚通頂  就係差果幾個鍾就換到
請還我8,9個鍾

有冇師兄同我一樣 差果8,9個鍾就換到?
id :暫站停
一星新手會員 #6
我很同情火雲仔,不過GC客服 / 第九城市(熱血開發商)平時高高在上,根本無當我地班人係客,我地只係被他們這些遊戲商欺壓的羊牯!:ro10:
一星新手會員 #7
第一, 個bug唔係玩家整出來, 為咩要玩家負責?憑咩封玩家acc?
第二, 回檔係最合理既做法, GC個d GM係唔識定係諗唔到? 搞咁耐想拖到幾時?
第三, 仲有, 點解有d有份參與既玩家可以逍遙法外(例如: FUCK, laughing哥, 奇怪, 屍姬, kiven06等), 其他人又要被ban acc??駛唔駛我地去平機會備案??

最後, 好日唔搞有用既活動, 一搞就一鑊泡, 強烈覺得GC和第九城市不是有心搞好遊戲既開發商, 如果此事不完滿解決, 不排除追究及發放到各大媒體權利。

希望GC既 GM可以快速、正視問題, 早日解決, 還玩家公道!!

ID: 十二
一星新手會員 #8
gc快快還大家一個公道!!!!!!!!!
一星新手會員 #9
我吊你老母呀gc, 你d活動結束時間唔清唔楚就得. 無啦啦放個bug出黎陰九我地, 仲要而家連我買平野都比人封埋.

我叫金田一鋒 認住我個名呀, 吊你老母
一星新手會員 #10
吊你老母, GC咪撚再搵d靚仔聽電話, 叫老闆出黎講
一星新手會員 #11
一星新手會員 #12
鋒哥,夠薑就去fb留言 :thup:
一星新手會員 #13
goldfung 發表於 12-2-2 11:47 PM
我吊你老母呀gc, 你d活動結束時間唔清唔楚就得. 無啦啦放個bug出黎陰九我地, 仲要而家連我買平野都比人封埋 ...

ser 1 有平野買? 有 bug咩??
一星新手會員 #14
車係佢地問題做咩要我地黎負擔!
你比我去咁做唔通我唔做咩!
如果佢封左我AC我一定打爆佢電話!

id:mr廢格遜
一星新手會員 #15
回左檔了
回到最頂傳統版

選擇頁數