伊達傳說EDDA

主題列表 登入
八星無敵會員 #1
所有人請先閱讀《伊達傳說》區的版規:despise:
http://www.2000fun.com/thread-4759486-1-1.html

以下是《伊達傳說》吹水區的告示版:serach:

1. 每50層回覆 加30分獎勵 由#200開始:thup::thup::thup:

2. 中獎要加分 需要主動PM版主 (花濺淚v3v):handshake:

3. 禁止連帖 連帖扣分:shakinghead:

4. 如果連帖目的是為了到達加分層數 必死無疑:loveliness:

5. 如遇違規 請善用舉報功能:console:

6. 強調講粗言穢語、惡意攻擊版友 會被扣分 (希望大家友善相處:grief:)

㊣在此呼籲
希望大家積極多發帖
特別是練功心得或截圖分享
會因應內容質量而獲得相對數量的加分鼓勵:bye:

花濺淚字

五星白金會員 #2
redwing88 發表於 12-2-5 08:39 PM
對伊達傳說既期待,或者係新消息,係到講啦

請注意!

@@頭香""
@@可以五扣咁多嗎?
@@伊達萬歲••••••
八星無敵會員 #3
知更鳥 發表於 12-2-5 09:41 PM
@@頭香""
@@可以五扣咁多嗎?
@@伊達萬歲••••••

咩唔好扣咁多@@?
五星白金會員 #4
redwing88 發表於 12-2-5 09:48 PM
咩唔好扣咁多@@?

@@紅色個堆字個d啊
@@有時火起真係會咩咩咩架麻
@@吹水區萬歲

八星無敵會員 #5
知更鳥 發表於 12-2-5 11:51 PM
@@紅色個堆字個d啊
@@有時火起真係會咩咩咩架麻
@@吹水區萬歲

自制下囉xd
四星黃金會員 #6
第一個問題就係...申請AC有太多問題...
我既問題..就係點可以刪佐個...網業停留太久..資料已失..
呢度過唔到.就點都申請唔到.= =
八星無敵會員 #7
絕對零度C 發表於 12-2-6 01:28 PM
第一個問題就係...申請AC有太多問題...
我既問題..就係點可以刪佐個...網業停留太久..資料已失..
呢度過唔 ...

到佢正式開之前應該會先處理好呢個問題。
四星黃金會員 #8
redwing88 發表於 12-2-6 01:29 PM
到佢正式開之前應該會先處理好呢個問題。

-.-呢個問題好耐都未有改進喔...SO..我先冇玩OMG代理既GAME..
今次睇到..等佐咁耐既EDDA..SO點都要整返個..
不過今次既測試取消..有小小感覺厂商就來玩完咁..
八星無敵會員 #9
絕對零度C 發表於 12-2-6 01:35 PM
-.-呢個問題好耐都未有改進喔...SO..我先冇玩OMG代理既GAME..
今次睇到..等佐咁耐既EDDA..SO點都要整返個 ...

哈哈,應該唔會瓜:shy:

等多一兩星期便知朋:lucky:
三星高級會員 #10
謝樓開呢個post:thup:
距離隻game開服..有成1個多- -''
So sad...依家想玩夢歷消磨時間又冇人帶冇引..
八星無敵會員 #11
King乂月 發表於 12-2-6 04:17 PM
謝樓開呢個post
距離隻game開服..有成1個多- -''
So sad...依家想玩夢歷消磨時間又冇人帶冇引.. ...

大可以去搵下d伊達傳說既資料,拎上黎同大家分享下既啵0.0
三星高級會員 #12
redwing88 發表於 12-2-6 04:28 PM
大可以去搵下d伊達傳說既資料,拎上黎同大家分享下既啵0.0

有管理員支持@@
呢隻game真係榮幸..哈
八星無敵會員 #13
King乂月 發表於 12-2-6 04:36 PM
有管理員支持@@
呢隻game真係榮幸..哈

我比佢官網音樂吸引到:lucky:

好似幾刺激咁:shy:
三星高級會員 #14
redwing88 發表於 12-2-6 04:39 PM
我比佢官網音樂吸引到

好似幾刺激咁

我都係..
我主要係like佢RVR正@@
佢官網真係好吸引:cheers:
八星無敵會員 #15
King乂月 發表於 12-2-6 04:42 PM
我都係..
我主要係like佢RVR正@@
佢官網真係好吸引

:lucky:  希望唔會令人失望
三星高級會員 #16
redwing88 發表於 12-2-6 04:46 PM
希望唔會令人失望

希望令我可以長玩..同埋隻game唔好死
五星白金會員 #17
King乂月 發表於 12-2-6 05:02 PM
希望令我可以長玩..同埋隻game唔好死

五會咁快死掛  我都諗住長玩架

三星高級會員 #18
知更鳥 發表於 12-2-6 05:55 PM
五會咁快死掛  我都諗住長玩架

我都好想@@
靠我地la.
係bo-- 你做版主我吹水is ok
五星白金會員 #19
King乂月 發表於 12-2-6 05:56 PM
我都好想@@
靠我地la.
係bo-- 你做版主我吹水is ok

*—*有redwing就五洗我地做主 我地吹吹就得啦 哈哈
你有無揾到edda ge攻略網 我揾黎揾去都五多見有

三星高級會員 #20
知更鳥 發表於 12-2-6 06:36 PM
*—*有redwing就五洗我地做主 我地吹吹就得啦 哈哈
你有無揾到edda ge攻略網 我揾㴝揾去都五多見有

我以為佢係管理員唔做得版主添..
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數