夢回戰紀

主題列表 登入
二星初級會員 #1
親愛的各位萌友們:

再次感謝大家對於夢回戰紀的支持,為了讓新手玩家可以更快速的追上老手玩家的腳步,這次舉辦了一些讓玩家快速衝等的活動,希望大家主公等級都能夠快速升級沒煩惱~

例行性維護時間:3月1日(四) 上午10:00到 下午 02:00

系統開放內容:
1. 主公等級上限至50級。
2. 銅雀台建築系統開放。
3. 城牆北門開放。

【Ingame活動】

活動一:快速升等沒煩惱
活動時間:2012年3月1日~2012年3月8日維護前(每日10:00~12:00、14:00~15:00、20:00~22:00)
活動內容:為了讓新手玩家可以加速趕上古人腳步,只要在活動期間內進入戰役打任何關卡,就可以獲得雙倍經驗值唷!

活動二:前進靈芝塔 層層有驚喜
活動時間:2012年3月1日~2012年3月8日維護前
活動內容:只要在活動期間內,進入靈芝塔內推塔,每10層都會額外獲得豐富獎勵唷!
活動獎勵:武將集訓令*1、碎裂的祝福晶石*1

活動三:強化成功 祝福晶石送給你
活動時間:2012年3月1日~2012年3月8日維護前
活動內容:只要在活動期間內,裝備強化至以下等級,祝福晶石通通送給你!
活動獎勵:

裝備強化成功等級                         獎勵物品
任一裝備成功強化至+5            碎裂的祝福晶石*30
任一裝備成功強化至+6            碎裂的祝福晶石*40
任一裝備成功強化至+7            碎裂的祝福晶石*50
任一裝備成功強化至+8            碎裂的祝福晶石*60
任一裝備成功強化至+9            碎裂的祝福晶石*70

備註:
1. 活動期間內任一強化等級僅能夠獲得一次獎勵。
2. 此活動將會透過”活動任務”的方式進行,到達活動條件後請至”活動任務”欄位內領取獎勵唷!

萌萌小組感謝您的支持^^

【注意事項】

1. 遊戲新幹線保留以上活動內容修改之權利有權決定取消、終止、修改或暫停活動。
2. 相關最新活動消息,請見官網公告。
3. 其他未盡事宜,悉依主辦單位相關規定。
4. 維護更新期間造成您的不便敬請見諒。

怪唔之得入極都入唔到, 原來10點開始已經維護緊
二星初級會員 #2
靈芝塔成日都係打埋d金 冇用
二星初級會員 #3
2點? 依家都仲未入得
二星初級會員 #4
怪唔之得全日都玩唔到LA
三星高級會員 #5
睇巴x到話又延遲左
好似要到4點先開呀結果
四星黃金會員 #6
就黎4點就黎有得玩:smilie_:D:
二星初級會員 #7
第一個活動真係正
等我仲諗做乜d經加咁多
二星初級會員 #8
終於有活動 good 打塔有多d野送
二星初級會員 #9
其實我依家連點強化都唔知
得第一個活動岩我玩
二星初級會員 #10
得3個活動咁快 好心佢就整多幾個啦
二星初級會員 #11
太好 咁打靈芝塔都有返D意義
二星初級會員 #12
其實第三個活動....
+3以上要 碎裂的祝福晶石 黎做乜
三星高級會員 #13
老實...果D任我一個都做唔到
二星初級會員 #14
d活動都就黎完 但我根本冇時間玩
二星初級會員 #15
花家姐 發表於 12-3-1 03:36 PM
靈芝塔成日都係打埋d金 冇用

金都不知幾有用 你唔要俾我啦
二星初級會員 #16
原來依家有上限50lv架?唔知有冇人升得咁快
二星初級會員 #17
thx!不過加強活動我都係玩唔到
二星初級會員 #18
希望日後會有多d加經驗值既活動啦!
回到最頂傳統版

選擇頁數