傭兵天下Online

主題列表 登入
論壇乞丐 #1
二星初級會員 #2
轉吧. 沒商城果真服務垃圾.
二星初級會員 #3
更新..等下..唔係問題..更新自己有好處..
論壇乞丐 #4
ag051250 發表於 12-3-2 09:21 PM

on9傭兵天下D技術人員
五星白金會員 #5
睇下斷線情況持續幾耐啦
一星新手會員 #6

其實隻game有好多都要點數買!!!!
好似坐騎,寵物,進階石.....
一星新手會員 #7
問題不是在遊戲裹,而係在技術人員
而且玩遊戲要有耐心 這才有玩遊戲的價值
唔好因小小問題而經常換遊戲 換太多就冇心機玩
論壇乞丐 #8
吊等再好燃久la  仆街:fire::fire:  
六星鑽石會員 #9
a4125 發表於 12-3-2 09:26 PM
好似坐騎,寵物,進階石.....

系囉, 到而家我都唔系好明官方, 咩叫抵制商城遊戲?
二星初級會員 #10
唉 廢game 係咁斷線 :devil: 維護完有咩用 維唔維護都係一樣
五星白金會員 #11
ConsumerCouncil 發表於 12-3-2 09:49 PM
系囉, 到而家我都唔系好明官方, 咩叫抵制商城遊戲?

那有免費午歺這種好東西,諗都唔好諗

二星初級會員 #12
二轉會員 #13
keanu32 發表於 12-3-3 12:34 AM

你可以咁講.......

用錢會好快

唔用錢會慢

但最終都係會一模一樣........變左睇你耐性
三星高級會員 #14
而家唔怕斷線, 好順. :ro07:
論壇乞丐 #15
繼續玩 !!!!!!
四星黃金會員 #16
唔係GAME既問題,係代理的態度問題。
三星高級會員 #17
老衲昨晚夜觀星象,紫微星東移,掐指1算,有1極品遊戲出土,尋跡於此,本欲觀此遊戲,玩了之後,乃吐血3尺3丈,血染萬寸白綾,數千年修為盡毀於此,無奈呼,此乃神作,非我輩凡夫俗子可以涉獵…
一星新手會員 #18
game 唔錯 可以玩落去
一星新手會員 #19
支持傭兵!!
一星新手會員 #20
keanu32 發表於 12-3-3 12:34 AM

其實呢個game可以用角色既積分去換~~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數