CS軍團專用區

主題列表 登入
二轉會員 #1

團長: 久三小子
        等我送你上陰陽路
副團長:TetRisI
          DiVa
          龜ArSeNaL神
          熾魔鬼
          乂無名乂

收人基本準則:
-要有sence
-要有槍法
-要識報位(D2/inf/nuke/train)
-要識聽聲..

*女仔經mic證實後即可 實力唔需太勁

(我地只係會睇你實力做人 就算13比0都唔會唔比你入團)
入團一定要打哂2樣野  姐係mid同full 由副團/正式係m6到睇你

升正式團員:經團長/副團覺得你唔錯即可

入團之後要注意:
一定要有rc mic(冇既話要快d買)
嚴禁用掛
唔可以隨便logo 鞭c(除非比人LOGO)
同埋入左團既話就唔好走團  所以諗清楚先入團

*呢個團唔收分ac (49LV UP)  除非1日上超過3H

友團名單:毒男團
                  VoDaFonE
                  MolDiFFeReNcE  
                  Lavenderl紫羽

多d一齊打團mix

同埋我地個團好易識fd架喳 只要你成日on rc 講野就識到好多fd架喇

本團巳經設有FB專頁,而且fb同steam都有群組~

FB/Steam群組:SunCityl太陽城

Facebook專頁:[CS]SunCityl太陽城

有意入團既就係e到留意啦  可以密TetRisI/寄信比佢 ^^

以下為寄信申請表格

玩家名稱:
Steam ID:(冇可以唔填)
級數(Lv):
勝率:
Kill/Death(KD):
CSO之前是什麼團:
steam cs是什麼team:(冇可以唔填)
加入原因:

二星初級會員 #2
請問收唔收51LV人仔?
二轉會員 #3

密/寄信比TetRisI進行test!
二星初級會員 #4
有,,,,佢冇塭我....
二轉會員 #5

你寄信比佢講低你個名
TetRisI(系I唔系L)
版主 #6
highlight
二轉會員 #7
回覆 俠4邪魂 的帖子

thank you^.^
論壇乞丐 #8

Lavenderl紫羽
呢個團咁唔出名都做得友團?
二轉會員 #9
友團唔一定要出名
只要志同道合,有話題
版主 #10
俠4邪魂
12-3-4 07:40 PM
設置高亮永久
用版主特權加高亮?
考慮搵ngai理論
係唔係有特權
版主 #11
該軍團都挺有特色。專玩甚麼類型?:shy:
四星黃金會員 #12
呢個團 D人 我都成日同佢地打      
D人實力好勁o_o
成日比佢地清場o_o"
二轉會員 #13
回覆 雪子秀 的帖子

只玩一般><
二轉會員 #14
回覆 紅蝶 的帖子

haha><!
你太客氣
四星黃金會員 #15
今日我先同 D........MaX     1齊 玩一般黎   

我cs0叫 PoYphonIcAl碎夢l

[這2kf ac不是我的=v=]

選擇頁數