《伊達傳說》玩家公會

主題列表 登入
五星白金會員 #1

公會名: Scarlet

[因為公會內裡會有台灣人請記緊說國語]

Rc語音群組:114415 [頻道可以說粵語的]  
下載點http://www.raidcall.com.tw/download/raidcall_v6.2.0.exe
或 Line:kaisesiu 聯絡
http://line.naver.jp/zh-hant/ [iphone android pc mac 版本]

遊戲ID:魔撒

封測伺服器 -- 2服 4分流

公測伺服器:勇氣 陣營 泰坦

誠招上班的你 深夜的你 上學的你 加入本盟:)

公會規則:

常上線         |,  要與大家多相處才有好感情
   不可敗壞公會名聲 |,  罵戰`挑釁 `一律禁止`  如有投訴,經證實後將會被踢出公會 !
   不可亂退公會   |,  請不要把公會當做酒店`
   愛聊天      |,  多說話增進感情  希望公會熱熱鬧鬧
   不收分身     |,  公會是唯一的家
   詐騙其他玩家   |, 一經發現立即踢出公會
------------------------------------------------------------------------------------------------------

遊戲ID:
職業:
上線時間:
RCID/LineId:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
請於入群後到
[attach]450991[/attach]

一起聊聊EDDA ONLINE 歡迎玩家們一起打拼
五星白金會員 #2
魔撒 發表於 12-3-9 03:23 AM
公會名: Scarlet

[因為公會內裡會有台灣人請記緊說國語]

預留2個位啊......
五星白金會員 #3
知更鳥 發表於 12-3-9 11:02 AM
預留2個位啊......

建議都係留返聯絡資料比較好

五星白金會員 #4
魔撒 發表於 12-3-9 02:08 PM
建議都係留返聯絡資料比較好

e家個game名未定,可以留聯絡野比你啊.
四星黃金會員 #5
x_x~~~爸爸 支持
VIP會員 #6
魔撒搞公會真系有條癮:cheers:
五星白金會員 #7
花濺淚v3v 發表於 12-3-12 04:17 AM
魔撒搞公會真系有條癮

冇癮 我黎試人氣 原來人氣唔好 可以唔搞公會aa
VIP會員 #8
魔撒 發表於 12-3-12 05:04 PM
冇癮 我黎試人氣 原來人氣唔好 可以唔搞公會aa

我覺得連外面主版既人氣都好少
五星白金會員 #9
花濺淚v3v 發表於 12-3-12 05:05 PM
我覺得連外面主版既人氣都好少

巴x 人氣就多 2kf 冇乜人氣 不過點都好 應該可能唔開公會@@
VIP會員 #10
魔撒 發表於 12-3-12 05:11 PM
巴x 人氣就多 2kf 冇乜人氣 不過點都好 應該可能唔開公會@@

其實你有無Msn?
同你傾下Edda都好
我有好多野吾明face_l_18:
五星白金會員 #11
花濺淚v3v 發表於 12-3-12 05:12 PM
其實你有無Msn?
同你傾下Edda都好
我有好多野吾明

msn就冇
RC / Line :kaisesiu
VIP會員 #12
魔撒 發表於 12-3-12 05:13 PM
msn就冇
RC / Line :kaisesiu

Rc我無玩添face_l_18:
其實聽講吾同陣營
角色都有吾同
有咩網可以多d資料睇?
五星白金會員 #13
花濺淚v3v 發表於 12-3-12 05:15 PM
Rc我無玩添
其實聽講吾同陣營
角色都有吾同

-.-冇唔同架啵,角色有唔同我又冇聽過

LINE都冇=.= IPHONE ANDROID 都有啦嘛

VIP會員 #14
魔撒 發表於 12-3-12 05:18 PM
-.-冇唔同架啵,角色有唔同我又冇聽過

LINE都冇=.= IPHONE ANDROID 都有啦嘛

Line之前好多負面評論
所以無玩Line:handshake:
五星白金會員 #15
花濺淚v3v 發表於 12-3-12 05:20 PM
Line之前好多負面評論
所以無玩Line

而加line 有埋PC版 所以我先玩LINE渣

平時都用開RC

(謎之聲:MSN乜仲有人玩架咩
VIP會員 #16
魔撒 發表於 12-3-12 05:26 PM
而加line 有埋PC版 所以我先玩LINE渣

平時都用開RC

怕怕醜醜邊敢玩Rc:face_l_04:
五星白金會員 #17
花濺淚v3v 發表於 12-3-12 07:23 PM
怕怕醜醜邊敢玩Rc

咁就大獲啦 我rc d人係唔知醜~_~
一星新手會員 #18
角色:影獅謙/S獅乂謙.  諗緊用咩名
職業:弓手

應該同你玩過既 魔撒
不過唔記得咩game haha
VIP會員 #19
魔撒 發表於 12-3-13 07:56 AM
咁就大獲啦 我rc d人係唔知醜~_~

我琴晚已經裝左Rc:handshake:
五星白金會員 #20
wow3levis707 發表於 12-3-13 11:47 AM
角色:影獅謙/S獅乂謙.  諗緊用咩名
職業:弓手

=.=收滿左人sorry
下一頁

選擇頁數