《伊達傳說》玩家公會

主題列表 登入
一星新手會員 #1

:victory: ★ ★ ★ ★    ★ ★  ★ :victory:

會長 :狄狄

RC:22699308

〖Nightmare<3〗歡迎你^_^

★ ★ ★  ★   ★ ★  ★   ★   ★ ★  ★   ★

雖然我地唔系啲咩大公會

努力做到最好

一齊攪好個公會;D

囡仔就最好啦

★  ★   ★    ★ ★  ★   ★   ★ ★  ★   ★    ★

招生條件

♥    ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥      ♥      ♥    

常 上 線     多 吹 水   

♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥       ♥       ♥     

〖Nightmare<3〗會規

♥    ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥      ♥      ♥

要有品     積極參與公會活動

♥      ♥      ♥      ♥      ♥      ♥       ♥       ♥
團照^_^

VIP會員 #2
已搶頭香
Rc新加入XD
三星高級會員 #3
第2都好a_a
三星高級會員 #4
弒神晞參上!!!!!~~~~

我應該第3掛-3-
VIP會員 #5
poker12 發表於 12-3-13 02:12 AM
弒神晞參上!!!!!~~~~

我應該第3掛-3-

D人名好亂
仲未知邊個打邊個:face_l_16:
四星黃金會員 #6
好多心心同星星:redface:
支持一下先:smilie_:p:
四星黃金會員 #7
噢T~T.真係我做會長.?
三星高級會員 #8
支持下先:D
VIP會員 #9
乂狄x 發表於 12-3-13 08:06 PM
噢T~T.真係我做會長.?

吾系已經決定好架喇咩face_l_18:
一星新手會員 #10
uP左圖。夠大未?:smilie_/):
VIP會員 #11
‵清爽* 發表於 12-3-14 04:32 PM
uP左圖。夠大未?

狄同相機無緣
完全比人食晒玻璃:cheers:
一星新手會員 #12
我就係RoXaS              我真係好想入會呀...

三星高級會員 #13
你再入黎刷下我地會長鞋就有得唸:thup:
一星新手會員 #14

3.15一路順風:handshake:
VIP會員 #15
‵清爽* 發表於 12-3-14 11:32 PM
3.15一路順風

幾點開Ser都未知 OMG懶神秘:face_l_14:
一星新手會員 #16
封iP你地玩賓洲啦:smilie_:)3:
VIP會員 #17
‵清爽* 發表於 12-3-14 11:57 PM
封iP你地玩賓洲啦

都吾知乜野事封IP:face_l_16:
三星高級會員 #18
我同我個FD都係今日會玩..想知你地咩SER,咩國家? 我地2個人..
VIP會員 #19
cyruschan123 發表於 12-3-15 02:33 PM
我同我個FD都係今日會玩..想知你地咩SER,咩國家? 我地2個人..

應該系Ser1泰坦
無開Rc 吾知有無新變動
回到最頂傳統版

選擇頁數