伊達傳說EDDA

主題列表 登入
五星白金會員 #1
[attach]455965[/attach]
岩岩上開發個網到望下見到0.0
二星初級會員 #2
RUN UP咪姐係雲起@@
四星黃金會員 #3
姐系鎖ip?
唔怪得連半夜都入唔到啦
三星高級會員 #4
垃圾橙 發表於 12-3-16 07:35 AM
姐系鎖ip?
唔怪得連半夜都入唔到啦

申請vpn就能玩了
五星白金會員 #5
雲起。。。。。。
:~:
五星白金會員 #6
怪錯gc 原來係雲起
一星新手會員 #7
香港代理?0.0XDDDD
五星白金會員 #8
雲起E間公司好似比人遺忘左咁HAHA0.0
一星新手會員 #9
忍耐一下 忍耐一下
一星新手會員 #10
雲起:mad::mad:
一星新手會員 #11
玩完雲起的IRIS 都怕左佢  係又封AC唔係又封AC
佢代理的遊戲 諗過先好玩
VIP會員 #12
祈井丨修 發表於 12-4-20 12:51 AM

haha
瞳光賣廣告好落力
但系香港玩家都系支持台服多Dface_l_18:
(別問我原因:face_l_04:)
五星白金會員 #13
祈井丨修 發表於 12-4-20 12:51 AM

我都真係怕左,,我IRIS個AC 比佢地合左S之後5見哂,,,打去問又話要我去台服回報...回左半年都比5到答覆我,我D人仔去哂邊.....我重有點數係入面..(5算多....350點)....
VIP會員 #14
知更鳥 發表於 12-4-21 03:56 PM
我都真係怕左,,我IRIS個AC 比佢地合左S之後5見哂,,,打去問又話要我去台服回報...回左半年都比5到答覆我, ...

瞳光出果陣都覺得不妙
因為幻想學園我玩完都覺得官方配套好少
好難玩落去 愛不下去
伊達有OMG 值得我支持落去XD
五星白金會員 #15
花濺淚v3v 發表於 12-4-21 03:59 PM
瞳光出果陣都覺得不妙
因為幻想學園我玩完都覺得官方配套好少
好難玩落去 愛不下去

可以咁講,,unless雲起出左隻game先會有可能解封台版...
港版伊達5好抱太大期望....
原因: 外掛多的是....捉的也捉不了.
          GM賣裝...
          假活動
VIP會員 #16
知更鳥 發表於 12-4-21 04:05 PM
可以咁講,,unless雲起出左隻game先會有可能解封台版...
港版伊達5好抱太大期望....
原因: 外掛多的是.... ...

睇下雲起咩表現先啦xd
會進步架嘛:loveliness:
我深信
五星白金會員 #17
花濺淚v3v 發表於 12-4-21 04:07 PM
睇下雲起咩表現先啦xd
會進步架嘛
我深信

當然會有進步的一天.有邊個想開間公司出黎比人唱衰,攪到無生意做.
二轉會員 #18
算唔錯ga la-,-
五星白金會員 #19
雖然玩完曈光之後對雲起冇乜好感
但係一句到未,到抵仲要拖幾耐先出=.=
由台版宣佈封港IP開始至今,已過了很多歲月,希望能快點推出港版啦
VIP會員 #20
啊迷 發表於 12-5-10 12:20 AM
雖然玩完曈光之後對雲起冇乜好感
但係一句到未,到抵仲要拖幾耐先出=.=
由台版宣佈封港IP開始至今,已過了很 ...

其實都過左兩個月
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數