傭兵天下Online

主題列表 登入
二轉會員 #1
我會玩新ser,而家想知道有幾多人會玩呢@_@
四星黃金會員 #2
玩一排 如果冇咩人玩 轉game  合ser 機會真係好大  
二轉會員 #3
睇下啦,佢捉度外掛應該會撐得耐D,如果仲係好似而家咁,一堆外掛升到7X LV,咁樣搞法真係唔掂。
二星初級會員 #4
直頭轉GAME鳥~~~
三星高級會員 #5
唔轉,
新SER一樣有外掛
去新SER 果班玩家係以為有得追LV
但一樣會有玩家用外掛
到時又係追唔到LV
二轉會員 #6
如果係咁都無計,到其時唯有轉GAME,整個新SER都比左機會代理去搞好,我仲唔轉GAME,希望代理會做野啦。
三星高級會員 #7
烈火神仙 發表於 12-3-18 06:41 PM
如果係咁都無計,到其時唯有轉GAME,整個新SER都比左機會代理去搞好,我仲唔轉GAME,希望代理會做野啦。 ...

隻隻GAME都會有外掛..
你唔想玩外掛GAME,只有去玩WOW...LOL...呢D
如果唔係,,冇GAME岩你...
四星黃金會員 #8
回覆 calvinwong123 的帖子

你比左幾錢玩  個個想玩新ser 你都叫人唔好玩咁:em014:
三星高級會員 #9
鬼靈王 發表於 12-3-18 06:52 PM
回覆 calvinwong123 的帖子

你比左幾錢玩  個個想玩新ser 你都叫人唔好玩咁  ...

0$
第1次玩ONLINE GAME?
呢個社會,同遊戲係咁唔公平
係有錢玩晒,
但你唔通唔玩?
有錢人有錢人玩, 冇錢人有冇錢人玩
睇你點享受/志在消磨時間

你永遠同班有錢人比, 你永遠都係輸,

我叫人唔好玩新SER?
咁其他投票唔玩果D係代表咩??
二轉會員 #10
我都知,所以隻隻GAME都玩唔耐,亦好少玩到封頂,咁無計啦,唔通同D外掛佬搏命咩?人地掛機訓教我就手動打機打到凌晨:smilie_:10:
以前玩古龍果時都有試過通頂,但之後好少咁搏命,玩GAME姐,唔使搵條命黎搏掛@_@
等D外掛佬知道手動升同外掛升既玩家永遠唔可以共存,咁先可以拎佢地無咁猖狂架嘛,最慘係代理商默示佢地咁做:face_l_16:遲早D GAME都漸漸淘汰手動升LV了,外掛變相合理化,代理商只要搵度錢就唔理~.~
不過我都知道花得多錢都係果堆人,但係都唔好咁猖狂嘛,幾百隻怪一日打唔完咪第日再打囉,點解硬係要一個鐘打晒?咁樣好威威?真係唔明~.~
三星高級會員 #11
到最後一定會合SER, 我係SER1 玩家, 一定唔會轉, 而且仲有D 地下城和探險副本未打過.

不過我覺得SER1 神聖好多人會轉.
一星新手會員 #12
我會玩{:1_1:}
二轉會員 #13
有無興趣一齊玩@_@
一星新手會員 #14
我是大陆玩家,我是因为讨厌外挂跑来香港服务器,在国内玩的级别没满级(不用外挂),但是还算比较精通各个副本、小游戏。我也有一些香港朋友说这边环境会好,我希望能够找个公会玩新服。阵营无所谓,有兴趣的可以短信息。
六星鑽石會員 #15
mzxchao 發表於 12-3-19 04:07 PM
我是大陆玩家,我是因为讨厌外挂跑来香港服务器,在国内玩的级别没满级(不用外挂),但是还算比较精通各个 ...

那你可以返去玩了, 香港這邊同樣是有外掛的
一星新手會員 #16
希索嘉 發表於 12-3-19 05:10 PM
那你可以返去玩了, 香港這邊同樣是有外掛的

看树屋酒吧,比国内少多了。而且貌似GM会巡查,这样就无法通宵边睡边挂了。
一星新手會員 #17
-v-睇黎搵到1組固定隊xD
四星黃金會員 #18
我玩左二千蚊左右...6X邪魔...我上班一族...但都諗住轉新SERVER...
外掛,咩GAME都有....我想講GAMEONE有幾多隻GAME會合SERVER?
天龍2呢???合左去邊???  

有興趣一齊玩新SERVER的話可以一齊玩.....有玩國服的更歡迎XD
四星黃金會員 #19
回覆 笨小小 的帖子

二千蚊左右 就唔玩  你月入3萬呀  有錢仔:em053:  
六星鑽石會員 #20
鬼靈王 發表於 12-3-19 09:29 PM
回覆 笨小小 的帖子

二千蚊左右 就唔玩  你月入3萬呀  有錢仔

咁我又覺得唔倏月入3M先可以豪玩既:smilie_8):
搵固定組都好WO~打副唔使驚冇人組
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數