傭兵天下Online

主題列表 登入
二轉會員 #1

既然有最強職業,相對地就有最弱職業吧,來投一下,抱怨誰弱吧。
二轉會員 #2
自己搶沙發~.~
都沒人回:em012:
暫時最沒用職業是冰魔>契約邪魔>牧師
二星初級會員 #3

(已白廢....下個留言)= =sor..
二星初級會員 #4
我用緊EC(神官系),都幾好用....又可以招喚4位天使姐姐~
愛上了>3<:smilie_:D5:
二轉會員 #5
召喚系職業@_@比冰魔和契約邪魔的寶寶強嗎?
二星初級會員 #6
岩岩睇左結果,竟然有咁多人話火魔最冇用:smilie_:(:
我怒鳥:redface:
二星初級會員 #7
玩家本身弱,玩咩都弱
二轉會員 #8
即係250戰力既玩家同250戰力既玩家點打都係打和?
佢地都有沖裝啊:em012:
二星初級會員 #9
玩家本人同沖裝有咩關係?關打和又咩事?有無睇清楚?意思係隻幾勁既人物去到一啲弱智既人到 都係弱。我唔明你回覆咩嘢
一星新手會員 #10
裝勁 幾廢既角色都可以勁
一星新手會員 #11
我覺得係冰魔
五星白金會員 #12
200戰力邪魔打唔到250戰力的大劍 OAO
因為有萬惡的抗性裝...
二轉會員 #13
轉左玩軒轅了@_@各位繼續努力
二星初級會員 #14

回覆 ty976856 的帖子

我用左咁耐火魔,吾覺火魔勁,可能是我無用hkd玩的原因-.-
pvp:
前期火魔爆擊低,現時中期無$升爆擊上限,只靠火球20%暈+ 爆擊拾雞==" ,預料後期火魔爆擊打人吾痛,D人韌性而家己經高,後期只會愈來愈高-.-
唯一用處是打怪....約2次爆烈火球1隻+好少扣血....

+多個好處:
比冰魔勁,冥魔易用--"
二星初級會員 #15
法師(全系)
根本本來隻人物設計SET得太屎...
二星初級會員 #16
henryhau 發表於 12-3-23 08:01 PM

我用左咁耐火魔,吾覺火魔勁,可能是我無用hkd玩的原因-.-

我指火魔劍唔係火法QAQ
一星新手會員 #17
本人玩盾劍   單對單真的不太吃香= =成日都比人走得甩  但係圍戰個時  好有用  
二星初級會員 #18

睇錯tim ,sor@@"

btw,法師真是ok廢.... Orz
我用冰法dps 勁低.......冥法只是學識用佢招技打1下人.然後逃走==""

而火魔劍有分身,又有-防招,滿怒氣真是超勁
一星新手會員 #19
法師應該係比較弱 係pk方面啦
技又會比人cut
二星初級會員 #20
冰魔 ?!
有呢隻職既咩 ?!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數