暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
三星高級會員 #1

今日去訂D3既時候

見到多國語言版(連美server,英文語音,繁體中文) $512
繁體中文版(連台server,國語語音,繁體中文) $399

各位會選擇邊一隻呢...
二星初級會員 #2
官方話買乜野版都可以連全server架
不過我就會買英文版, 原汁原味D
三星高級會員 #3
咁我想問清楚D了..係咪英文版可以ENG語音...中文介面..
我怕到是只可以英文介面就SAD...
最狗佢係中文版得中文語音--真係免
二星初級會員 #4
流流長 發表於 12-3-24 11:06 PM
咁我想問清楚D了..係咪英文版可以ENG語音...中文介面..
最狗佢係中文版得 ...

呢樣我就唔清楚喇, 睇下遲D官方公佈多D多語言版既資料先得喇
其實我最怕都係中文語音lol, 我自己黎講英文介面+英文語音就perfect
三星高級會員 #5
流流長 發表於 12-3-24 11:06 PM
最狗佢係中文版得 ...

根據店長講

多國版係 無論咩顯示語言 都係講英文

繁體版就 講國語 顯示繁體中文

兩隻版最大分別係...好似之前 美西 同 亞洲 道具不通 咁
連既server處於不同地方,連線速度就唔知會唔會有影響
六星鑽石會員 #6
= =咁香港用國際版, 會卡機嗎? 除了是上網問題, 區域會否有很多影響?
四星黃金會員 #7
我估到時買中文版有cd-key再 d/l 國際版都可以玩
三星高級會員 #8
killerleolam 發表於 12-3-25 12:38 AM
我估到時買中文版有cd-key再 d/l 國際版都可以玩

我覺得應該都可以
八星無敵會員 #9
1.  多國語言版   ...  2套
二星初級會員 #10
中文吧~!! 玩起來方便 ,才能更好的體驗這個遊戲中的經典~!!!
三星高級會員 #11
中文版~又方便~又唔洗煩:cool:
四星黃金會員 #12
多國語言版 FOR SURE
五星白金會員 #13
3月29日據香港代理 最新消息: 英文版:為多國語言版,支援多國語言, 如轉為中文版, 語音亦會是中文語音
我睇到呢句買左英文版$512
三星高級會員 #14
但係樓上..買512$果隻大家都應該裝中文吧...如果係咁不如索性買中文板.又可以平D WO
四星黃金會員 #15
英文板....原汁原味係唔錯....連語音都英文...正爆..
玩D3中文語音好似玩緊"番"板咁..:ro08:
五星白金會員 #16
$399好鬼吸引
聽英文又好feel d
十五十六 唔知點算好
三星高級會員 #17
訂左特典
四星黃金會員 #18
我美國個fd幫我訂左美版典藏!
二星初級會員 #19
係咪即係英文版可以中文介面,但係英文語音?
定係要英文語音就一定係英文介面?
二星初級會員 #20
繁體中文版

因為我識聽國語,識睇繁體....能夠知道內容講咩.....
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數