暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
四星黃金會員 #41
有4隻語言好似.你擇中文未中文囉- -
不過買中文版既唔可以用DL既英文版入GAME..一定要入返中文..
而多國個隻就任入囉~.~

話說繁中既數位版2百幾就買到- -
二轉會員 #42
斐仔 發表於 12-5-2 06:31 PM
有4隻語言好似.你擇中文未中文囉- -
不過買中文版既唔可以用DL既英文版入GAME..一定要入返中文..
而多國個 ...

0.0 咁平 二百幾
三星高級會員 #43
二百幾咁平
小心你用果D點數係黑卡
我自己搞搞下整到2套$325全語系出黎
二轉會員 #44
典藏版

不過我會玩 繁中 + 國語

but 美服or 韓服就未知住.../.\
二轉會員 #45
唔知呢到有冇人係巴哈商城訂左典藏版呢 030

次次上到去都係 已售完,進貨時請通知我
三星高級會員 #46
暫時訂佐 繁中實體版....
諗住買多套  全語系 數位版
二轉會員 #47
戀儿~ 發表於 12-5-4 12:07 AM
暫時訂佐 繁中實體版....
諗住買多套  全語系 數位版

全語系 數位版好似5月15 官網更新有得買*0*
三星高級會員 #48
回覆 ☆BB仔☆ 的帖子

依家2000FUN 都有得訂  488蚊..
岩岩睇完....仲有特別野送...
3抽1..
以下網址:
http://www.openshop.com.hk/product_3873.html
二轉會員 #49
戀儿~ 發表於 12-5-4 12:35 AM
回覆 ☆BB仔☆ 的帖子

依家2000FUN 都有得訂  488蚊..

:dizzy:  我知道
三星高級會員 #50
最衰係2000FUN俾佐100蚊訂佐 繁體中文版.....
唔知可唔可以退訂...改訂呢個國際版(全語系版)  :sweat:
二轉會員 #51
戀儿~ 發表於 12-5-4 12:43 AM
最衰係2000FUN俾佐100蚊訂佐 繁體中文版.....
唔知可唔可以退訂...改訂呢個國際版(全語系版)   ...

打去問下 :smile_13.gif:

訂就冇得退嫁啦 030

轉去國際版(全語系版) 我諗冇問題 030
二轉會員 #52
咁即係有無中文介面+英文語音呢?
四星黃金會員 #53
唔係黑卡...上網搵下就搵到教學啦- -...
只係大陸戰網卡平D,好似270左右就有1500點..

而家肯定左係冇中文介面英文語音,第日會唔會有/有人識改就唔知啦..
三星高級會員 #54
斐仔 發表於 12-5-4 02:37 PM
唔係黑卡...上網搵下就搵到教學啦- -...
只係大陸戰網卡平D,好似270左右就有1500點..

大陸好似冇行貨戰網卡賣

大陸果D 有部份係黑卡
所以要買SCAN出黎既實體卡
果D應該係貨尾 所以比較平 應該冇問題既

如果用左黑卡 就有機會被鎖AC 要還返錢先可以開返
VIP會員 #55
支持多國語言版喇
順便學下英文都好XD
四星黃金會員 #56
asdffa 發表於 12-5-4 04:57 PM
大陸好似冇行貨戰網卡賣

大陸果D 有部份係黑卡

咁驚未俾貴少少,就係咁簡單~~
加上有評價睇,已經安全好多
二轉會員 #57
岩岩先知5月15 出既全語系數位版 原來1950 :serach:入多張450 買呢隻
七星元老會員 #58
係未只可以用正版碟裝既game先連到線?會唔會買正版比個類似code既碼比你入,變做你acc後用acc黎連線.......
如果用acc連,係未可以上網download 英文版,用英文版登入個acc去連線.....
三星高級會員 #59
不知不覺的 發表於 12-5-6 03:14 AM
係未只可以用正版碟裝既game先連到線?會唔會買正版比個類似code既碼比你入,變做你acc後用acc黎連線.......
...

唔使正版碟裝既GAME先連到
你要將個CD KEY入落個ACC到 再用個ACC LOGIN
隻GAME係網上BT落黎都可以
你當佢係普通ONLINE GAME咁就得
七星元老會員 #60
asdffa 發表於 12-5-6 09:43 AM
唔使正版碟裝既GAME先連到
你要將個CD KEY入落個ACC到 再用個ACC LOGIN
隻GAME係網上BT落黎都可以

咁未可以網上download 貴價英文版用平價acc玩....
回到最頂傳統版

選擇頁數