伊達傳說EDDA

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
一開始1-36以下都算好練  但到了36-37之後你會覺得這是一隻地獄式的遊戲  一支怪0.01-0.02%(現在還只是一轉)  真難想像40之後的練級方法!  他們是不是忘了<奇夢之星>  有這個遊戲!  就是因為他們把經驗搞得太過離普  普通上斑 上學的玩家 才會一個個地離開!
<努力慢慢上40級中的一個呆呆玩家>  觀摩之後的發展!:em060::em060:
VIP會員 #2
照你所講
一隻怪0.01%
姐系打一萬隻怪升Lv

呢種遊戲模式 其實好早就適應左
如果開左雙經
都系打5千隻

數字幾誘惑
四星黃金會員 #3
甘又係既  雙經水又係另一個方法 唔想被sm既  100%會買:smilie_:(: (乜佢送個2支20%水 唔係雙經水來架)  仲有100%水要出?
四星黃金會員 #4
花濺淚v3v 發表於 12-3-26 06:31 PM
照你所講
一隻怪0.01%
姐系打一萬隻怪升Lv

以家38級 打一隻先係0.01  唔知39之後係幾多  越高級就唔止5千隻架啦:thup:
VIP會員 #5
心新夜光 發表於 12-3-26 06:55 PM
以家38級 打一隻先係0.01  唔知39之後係幾多  越高級就唔止5千隻架啦

麻煩善用編輯..XD

其實我都吾清楚有無雙經水100%..
只系隨口講下

不過當初玩天龍八部
真系逐隻逐隻怪打
一Lv一Lv甘樣升上去
吾同人傾計 系組頻記低自己刷左幾多隻怪
淨返幾多隻怪就升Lv

同以前玩Nostale既升法一樣
可能有朋友陪住既關係啦.. hehe

所以EDDA呢種升Lv模式
我仲接受到
五星白金會員 #6
根本就有請願任係度等你做
完任一次經驗夠你打少30隻怪
仲要有錢添
四星黃金會員 #7
我都知組對 傾下計  會好玩d  佢都係設計成 多人做任務 易升d   但當玩家門 覺得是遊戲(omg)玩你  而不是你在玩遊戲的時候  就會....... hehe:smilie_:p:(現在我都是一名被omg玩緊的自閉玩家一名)  期待2轉的鬥士中!
二星初級會員 #8
跑請願一個鐘10%左右  睇下多唔多人打怪
我尋日都一口氣打左10個半鐘 升左40
一日跑任都有80萬
希望佢改版關二轉時改返正常exp
VIP會員 #9
kny 發表於 12-3-26 08:31 PM
一日跑任都有80萬

跑一日任有八十萬..
我用左成副身家先買到一書七日傳送書:cry:
五星白金會員 #10
我已經努力由40LV 25% 谷到 100%=.=
VIP會員 #11
魔撒 發表於 12-3-26 09:55 PM

一改版就即刻41Lv:handshake:
四星黃金會員 #12
kny 發表於 12-3-26 08:31 PM
一日跑任都有80萬

<改返正常>:smilie_:o:  佢遲d出既雙經咪無乜生意! 除非太陽由西邊升上來啦!:smilie_:D:   都幾佩服你可以玩一日既時間  我連續甘玩 一個鐘都轉到我頭都暈埋:mad:
四星黃金會員 #13
花濺淚v3v 發表於 12-3-26 10:05 PM
一改版就即刻41Lv

改版 我估可能要4月中 至5月份吧!  睇下omg會唔會甘快改版啦:ro05:
四星黃金會員 #14
魔撒 發表於 12-3-26 09:55 PM

今日谷到到100%???  魔人一個:donno: :donno:
VIP會員 #15
心新夜光 發表於 12-3-26 10:59 PM
改版 我估可能要4月中 至5月份吧!  睇下omg會唔會甘快改版啦

怨念.. 連帖本應扣分的
現在閉屏處理就算了..
鳴鳴 這個年頭..
我這個實習版主也不太起眼
怨念..

一齊期待港服
到時候再一齊搞旺個場
吸引多D人埋堆玩EDDA!
四星黃金會員 #16

港服出左時間表啦咩?  <個人意見)我唔睇好X起囉!連佢既帳號ac都忘記了 之前玩x香搞左個ac..(到時外掛唔理同服務質數有問題甘就麻煩啦) 寧願 幾個字至粒幾鐘 斷一次都好:smilie_:o:
VIP會員 #17
心新夜光 發表於 12-3-26 11:23 PM
港服出左時間表啦咩?

其實我本身系用Pccw上網玩Edda
我覺得除左偶然會遇到「本次連線終結」之外
一般進行遊戲都幾順暢

不過可惜 實在太多版友反映玩吾到
反映斷線問題好嚴重
真系吾知點幫忙Sosad..

宜家目前只可以做既
就系期待港服既出現
如果港服商城點品無台灣甘平
又或者有連線問題
真系可以收工..

不過我前排上雲起個網
都無見到類似「新遊戲推出計劃」既公告
如果你見到 可以系聊天帖Post出黎既益下兄弟既
二星初級會員 #18
心新夜光 發表於 12-3-26 10:57 PM
佢遲d出既雙經咪無乜生意! 除非太陽由西邊升上來啦!   都幾佩服你可以玩一日既 ...

我都玩到想嘔= = 但放假唔洗返..39唔升上去 浪費左d
版主 #19
而家大部份MMORPG都係咁架啦,
要轉game真係睇下有冇特別系統吸引我先會考慮,
否則真係試下就算,不過雲起出個陣都會試下玩既。
四星黃金會員 #20
花濺淚v3v 發表於 12-3-26 11:31 PM
其實我本身系用Pccw上網玩Edda
我覺得除左偶然會遇到「本次連線終結」之外
一般進行遊戲都幾順暢

以家好左d啦  繁忙時間都唔都唔會連唔上既  只係好快就比人撞到vpn斷線ja
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數