君臨天下

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題,想問吓...呢隻GAME玩咩架?
四星黃金會員 #2
三國 web  xdxd 答佐=無答~~
二星初級會員 #3
之前有講,慢慢搵番啦
二星初級會員 #4
武將亂入‧制霸全國
《君臨天下》的世界,匯集了你意想不到的過百位文、武名將,由劉邦、項羽、秦始皇等,到周瑜、馬超、夏侯惇等,都一一盡收麾下!你將成為這世界的主人公,掌握亂世機會自擁為王,經營出自己的城池營地,然後招兵買馬!
你將可以帶領不同武將亂入戰史,從未想像過的事跡即將一一發生!馬超亂入挑戰西楚霸王項羽、王昭君亂入單挑貂嬋、鄭成功苦戰於赤壁之戰……牧野之戰、巨鹿之戰、勾踐伐吳、黃巾之亂、官渡之戰、赤壁之戰等震撼戰役野史,將由你這位主人公亂入重寫!與各異世代武將聯手,跨越時空界限重寫戰果,以亂入創造歷史,以亂入制霸全中國!
二星初級會員 #5
http://www.2000fun.com/article-28774-1.html

http://www.2000fun.com/article-30166-1.html
之前2篇
二星初級會員 #6
即係好似無雙咁啦
四星黃金會員 #7
小生仔 發表於 12-4-3 03:31 PM
即係好似無雙咁啦

係就正~~~~~~~無雙君~~
二星初級會員 #8
小生仔 發表於 12-4-3 03:31 PM
即係好似無雙咁啦

完全唔同囉........一隻WEB GAME 一隻動作格鬥咁既 唔知你點比
二星初級會員 #9
yan283971 發表於 12-4-30 11:11 AM
完全唔同囉........一隻WEB GAME 一隻動作格鬥咁既 唔知你點比

真係超好笑-.-""
二星初級會員 #10
小生仔是否,智障???
二星初級會員 #11
小學雞............haha
二星初級會員 #12
打杖囉...唔通耕田咩
二星初級會員 #13
小生仔出沒注意
二星初級會員 #14
小生仔 發表於 12-5-4 04:53 PM
打杖囉...唔通耕田咩

少年,你太年少輕狂了
二星初級會員 #15
以和為貴...有咩事game入面見
四星黃金會員 #16
chochocho88 發表於 12-5-4 05:07 PM
少年,你太年少輕狂了

小生仔已成為依個區既智障兒童~~
二星初級會員 #17
小生仔係人見人愛嫁
二星初級會員 #18
你地點解成日針對我 我都係問下姐
四星黃金會員 #19
比你地笑死
二星初級會員 #20
這是一個暴力與色情交熾既 故事....

講笑,咪打杖GAME囉
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數