亂戰天下Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1

由於上次果個選舉實在太耐之前>< 而加有好多人冇玩到/有新血上位 所以我搞左呢個選舉:smilie_:)2:
以下ge名單係我認為最強ge   每個職6位侯選人(收到pm後會加番d) (弓手我諗唔到邊個勁  所以得4個)   當然  如果你有意見  可以cm/pm我
小弟只係玩左無耐ge新手   可能忽略左d勁人  大家可以提下我:smilie_:D:
每人8票  換言之  大家最好每個職投兩票   投票者保密><唔洗驚人地知你投邊個
<<排名不分先後>>
一星新手會員 #2
戰士重有比女溝
一星新手會員 #3
回覆 chow1125 的帖子

好啦  咁我+埋啦  青龍丫可?
一星新手會員 #4
係Y{:1_1:}
一星新手會員 #5
我覺得依家戰士就係天墜,比女溝!弓手就星夜靈,花靈就千羽,法師就善德女王同痛定思痛曪!以上本人覺得姐,不喜勿插:ro04:
一星新手會員 #6
狂暴Z勁過比女溝  我自己覺得@@ 不喜勿插
論壇乞丐 #7
戰士囉我估
一星新手會員 #8
戰士真係好屈機  狂暴個陣無得輸
三星高級會員 #9
投唔落8票只係投左3票
一星新手會員 #10
回覆 倒掛鳩勾 的帖子

點解沒有人要霸氣既,點解三個既,邊三個呢
三星高級會員 #11
chow1125 發表於 12-4-10 03:25 PM
回覆 倒掛鳩勾 的帖子

點解沒有人要霸氣既,點解三個既,邊三個呢

邊3個就唔講啦~
而家再勁都無用啦到時可能新職業彈起
一星新手會員 #12

下...我覺得佢地全部都好勁  點會投唔落  你響你自己個名出黎睇下有幾勁  比小弟見識下啦
二轉會員 #13
到時新職一出 都唔知會點=,=
一星新手會員 #14
講左咁耐  都未出  等到JJ都長
三星高級會員 #15
投唔落就投唔落嫁啦~
家下黑社會咩響朵我無必要答你
而家係你覺得佢地好勁丫訓醒未呀你

一星新手會員 #16
無料切勿扮4條:smilie_:D:
三星高級會員 #17

唔通你好有料:face_l_17:大袋~
二星初級會員 #18
純粹投一票睇結果{:1_1:}
一星新手會員 #19
點解有夢娜 都無我個名ga 唔通我真係廢到咁:ro00:
三星高級會員 #20

z冇奶媽糸后面就....:ro00:.....原地就no.1無人能及..甘拜下風
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數