夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1

我係無技術,又如何- -?

原來無技術就5打得佢- -

但佢又打人-_-

佢e+升隻40遊上黎比我試下,我好驚,點算?
六星鑽石會員 #2
:cry:我已經場場死廿次,有時更5止,我幾時先可以改變我咁悲慘既命運:cry:
三星高級會員 #3
d大6喱見我做龍又唔敢起身同現身:(
我學佢又要話我怕佢囉都唔知咩料~_~
六星鑽石會員 #4
笨乂小俊 發表於 12-4-12 07:58 PM
d大6喱見我做龍又唔敢起身同現身:(
我學佢又要話我怕佢囉都唔知咩料~_~

o下?5止大6喱喎咁,連龍天火都係咁0.0

我做龍佢5敢起身

仲要訓係個地度嘈
二星初級會員 #5
中國的恥辱=.="垃圾
八星無敵會員 #6
~Dream~ 發表於 12-4-12 07:45 PM
我已經場場死廿次,有時更5止,我幾時先可以改變我咁悲慘既命運

唔玩四十戰個時
三星高級會員 #7
唉 d大陸9   係70戰比我隻白太追住黎打=.=  重話我廢=.="  話我冇技術  笑    如果我冇技術... 就唔會比我殺啦下話  我認=.=  我技術唔勁 最少冇技術都殺到你啦:em012:
六星鑽石會員 #8
吊 我真笑撚左 個名咁撚好聽既
二轉會員 #9
50年之後
就唔可以講大陸哩3字.
二星初級會員 #10
真係不知天高地厚
竟然叫空條...我無語了
三星高級會員 #11
刺客X 發表於 12-4-13 01:49 AM
唉 d大陸9   係70戰比我隻白太追住黎打=.=  重話我廢=.="  話我冇技術  笑    如果我冇技術... 就唔會比我 ...

d大6哩次次一比我追住黎狂殺之後唔知做咩下場會成6~7個都係班大6哩黎架囉0.0
二星初級會員 #12
超,琴日個 傷心涼粉 都系咁話我
六星鑽石會員 #13
:crash:真是一視同仁:crash:
六星鑽石會員 #14
佢老幾呀?
一星新手會員 #15
你係嗰個 黑月乂?
一星新手會員 #16
我係打親戰場都死吾止5次個個 死神乂狂浩
六星鑽石會員 #17
royau217 發表於 12-4-13 06:30 PM