伊達傳說EDDA

主題列表 登入
一星新手會員 #1

我見好多人武器都+7以上, 之後試下買3000點去上下,  3000點全都買防爆+防退   點知按哂3000點都上唔到+6= =  這遊戲設計都咁難合野架= =

每一下都防爆+退一齊用
四星黃金會員 #2
完全係運氣問題= =...
我幫我fd衝武用左9個防爆防退上到+8~
so~你懂的(望左
三星高級會員 #3
我+7上+8用左防爆+防退各1SER~而+8上+9都係用左12粒防爆+防退= ="
五星白金會員 #4
0o0我未用過防上.....
不過就試過白手上+6.....試出結果係用幾件上都上5到,,重要不停趺......
我諗要上+6以上就要行運公公上身先會路路暢通,
VIP會員 #5
atshk100x 發表於 12-4-15 06:33 PM
我見好多人武器都+7以上, 之後試下買3000點去上下,  3000點全都買防爆+防退   點知按哂3000點都上唔到+6= = ...

3000點OMG好似要成900蚊?
定3000點Gash?

不過衝裝好燒銀紙 特別系遊戲幣
我之前都系貪玩試下沖+5
無左10幾萬

岩岩OB果個禮拜
五星白金會員 #6
你3000點既咩先?
omg點同gash差4倍
如果係gash既話上唔到都算可以接受
VIP會員 #7
pcmsjacky 發表於 12-4-16 07:54 PM
你3000點既咩先?
omg點同gash差4倍
如果係gash既話上唔到都算可以接受

系囉 我都好奇佢系用omg點定系gash點
但系呢兩種點好似吾系相差四倍喎
吾系Gash:OMG=3:1咩?
五星白金會員 #8
花濺淚v3v 發表於 12-4-16 08:34 PM
系囉 我都好奇佢系用omg點定系gash點
但系呢兩種點好似吾系相差四倍喎
吾系Gash:OMG=3:1咩? ...

3:1既話我同你買1萬點
VIP會員 #9
pcmsjacky 發表於 12-4-17 04:01 PM
3:1既話我同你買1萬點

[attach]479044[/attach]

個兌換比例好似真系2.5~2.8喎:face_l_14:
吾通我搞錯左:band:
一星新手會員 #10
試過一次+6
VIP會員 #11
douglaschi 發表於 12-4-21 07:36 PM
試過一次+6

一睇就知我呢D系+3點到即止face_l_18:
+6對我黎講太遙遠
六星鑽石會員 #12
嘛,好難上
d錢好似沖兩沖就冇哂咁好哂-.-
五星白金會員 #13
tommy714 發表於 12-4-22 08:03 PM
嘛,好難上
d錢好似沖兩沖就冇哂咁好哂-.-

的確衝裝係好用錢....
上一件+5+6最小都要10多萬....
VIP會員 #14
知更鳥 發表於 12-4-22 10:44 PM
的確衝裝係好用錢....
上一件+5+6最小都要10多萬....

我記得自己買左本七日傳送書未用
吾知宜家賣返出去會升值幾多倍呢face_l_18:
五星白金會員 #15
花濺淚v3v 發表於 12-4-23 02:05 AM
我記得自己買左本七日傳送書未用
吾知宜家賣返出去會升值幾多倍呢 ...

都好似無咩點升到....都無咩人玩...又點會升得咁快..
VIP會員 #16
知更鳥 發表於 12-4-23 07:21 PM
都好似無咩點升到....都無咩人玩...又點會升得咁快..

由佢啦 伊達好耐無玩
點價吾熟悉喇
五星白金會員 #17
花濺淚v3v 發表於 12-4-23 07:45 PM
由佢啦 伊達好耐無玩
點價吾熟悉喇

算吧啦......我地都將個希望暫放另邊先......@@
VIP會員 #18
知更鳥 發表於 12-4-25 04:51 PM
算吧啦......我地都將個希望暫放另邊先......@@

琴日又上多次雲起會員網
都未見有關伊達既消息:face_l_14:
五星白金會員 #19
花濺淚v3v 發表於 12-4-25 06:56 PM
琴日又上多次雲起會員網
都未見有關伊達既消息

@o@我想都5會太快有消息...
大概都要等台灣營運上進度,而再想香港的行動計劃
我估台港有簽協議ge.
VIP會員 #20
知更鳥 發表於 12-4-26 10:30 AM
@o@我想都5會太快有消息...
大概都要等台灣營運上進度,而再想香港的行動計劃
我估台港有簽協議ge. ...

五月有大作要出
雲起應該吾會太快出伊達:thup:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數