逆戰飛行

主題列表 登入
三星高級會員 #1

本帖隱藏的內容需要回覆才能觀看

三星高級會員 #2
軸心2日邊有36lv咁少......
三星高級會員 #3
新仔最好就用BF系列(軸心)
三星高級會員 #4
補充:
新手唔識死可以用蘇機(同盟國)
新手唔識死可以用日本機(軸心國),不過唔係零戰(除非你自願做靶機),要開就開Ki系,30lv的Ki-43-II性能屈全場,除左B-17
俯轟初期可能比重轟廢一點(特別係冇彈支時)
軸心國機性能唔一定完全好過同盟國
二星初級會員 #5
個人覺得軸心新手用FW-190好D.....機動和速度平衡好少少
BF-190G,K,K-6都高速低機動的戰機...新手一開始會難少少上手
日本機Lv30可以玩紫電,其餘的戰機都在lv42開始成形,前期會好苦
意大利呢.....換機好苦....有時升30先換到次....性能不錯的 =w=

同盟呢.....新手請玩噴火系列或都拉系列
同盟機的性能特別係英美,會較平衡的新手玩都冇咩問題
美國前期都係低機動,新手會比較難上手,Lv56後各方面都很好
二星初級會員 #6
回覆 維他豆奶 的帖子

蘇聯機很強的說= =
三星高級會員 #7
回覆 RCLik 的帖子

BF好多新手都用得幾好
FW希望新手係挽對沖如果唔係你可以收工
FW的追住轟機打就得la!!!!!!
二星初級會員 #8
RW1016 發表於 12-4-22 09:53 PM

BF好多新手都用得幾好

有幾多新手玩到109G....個個都係玩到109F
三星高級會員 #9

新手只會挽109E跟住就一係唔挽一係109
冇咩會挽190A
版主 #10
唔夠膠派,聽日比晒你地
一星新手會員 #11
是咁的 美國同蘇聯都係要56lv先打得 英國先係新手打(噴火)
軸心 我有少少研究過 我開過BF109F玩 幾好用 56lv之前都可以唔洗轉機
反而日/意 我都唔係咁中意 冇速 有機動都冇用 加上樣衰 :(
轟炸機 個人認為Ju87G好 尾炮唔錯 配瓦肯 相比之下同盟SB2C尾炮係弱左D的 所以軸心較佳
管機 不多說冇研究
三星高級會員 #12
回覆 Sokou 的帖子

第二屇天上第一也叫玩過下嗎!?
三星高級會員 #13
HALU23 發表於 12-4-23 12:25 AM
回覆 Sokou 的帖子

第二屇天上第一也叫玩過下嗎!?

Sokou @ 2000fun 係我尼
開尼拎奬品.............
不要誤會是斗斗
三星高級會員 #14
RCLik 發表於 12-4-22 09:45 PM
回覆 維他豆奶 的帖子

蘇聯機很強的說= =

蘇聯Yak系玩性能,技術需求較高
新手一開始邊會識利用性能
La系比較平均,新手玩比較可取,不過到後就會難玩點
IL系要到10b(56lv)先比較能玩
IL-2只係架不能用巨火的SBD
三星高級會員 #15
eS仔 發表於 12-4-23 10:26 AM
Sokou @ 2000fun 係我尼
開尼拎奬品.............
不要誤會是斗斗

怎麼我看到斗斗的影子的!?
三星高級會員 #16

現實IL-10既37mm機炮打得穿六號虎式重戰車前面:smilie_:D:
三星高級會員 #17
D新手5識玩零戰,成日被人秒:mad:
二星初級會員 #18
回覆 Xm307 的帖子

不如你地開個軸心ac,去幫d新手啦><
等第日佢地強了再打番佢地==
大前提係不要比佢地知道你係同盟過嚟
三星高級會員 #19
回覆 PPTv 的帖子

咁用Ki-84 la
三星高級會員 #20
我地同盟D支援管制同重轟都係大到X咁(彈著表面大),但軸心果D重轟(Japan)細到架戰機咁

仲有,G4M一式陸攻=飛行打火機
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數