傭兵天下Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1

本人係神聖國 無雙小隊及傭兵團隊長. 追風戰影 .
想藉此招攬新或老手加入神聖陣營.
我地有專人帶副本.也都會盡力去幫助您.
有屬於本隊的RC群組,專業DJ,瘋狂男女組員.
也會用作指揮國戰,副本合作和閒聊到深夜..

可能有人會覺得我係度拉人走.但細心諗下.
如果你部下對小隊,國家有歸屬感.玩得開心.
只會對我個post笑下就算.番GAME升lv打交,
仲點會同我去哂氣.
大家為希望傭兵天下繼續發展落去.
應該一齊努力,我們是朋友,而不是敵人.謝謝!!

有興趣既人可以進入遊戲加 追風戰影 或 勇猛無雙 為好友.
也可以PM我.或在頻叫我(12:00PM-4:00AM)
當然,也需要有心理準備,神聖人比艾米修斯少,
我們不會期盼你留下,但你若選擇留下.和我們作戰.
我們無雙也一定會與你共同進退.兄弟相稱.

一星新手會員 #2
支持你呀~J風...........................................
一星新手會員 #3
HEHEE thxxx 推推~~~~~~~~~~~
一星新手會員 #4
推一推~人數繼續上升~~~~~~~~有興趣可以入服2神聖國找我~~~或申請無雙.
四星黃金會員 #5
無雙+油{:1_1:}
一星新手會員 #6
chung2496 發表於 12-5-31 05:39 PM
無雙+油

THX~~加油~~~   各位有意既朋友記住係服2~~~不要入錯服AR ~~~:redface:
四星黃金會員 #7
你知唔知我邊個
二星初級會員 #8
G風 比心機 好快就成個小隊都好勁!!
一星新手會員 #9
a27587707 發表於 12-7-8 11:45 AM
G風 比心機 好快就成個小隊都好勁!!

大家都一齊努力 !!! :)
一星新手會員 #10
J風加油~
一星新手會員 #11
xEXx 發表於 12-7-10 04:41 PM
J風加油~

謝謝您!!!^_____________^
回到最頂傳統版

選擇頁數