伊達傳說EDDA

主題列表 登入
三星高級會員 #1
佢個2轉,有開同冇開有咩分別?
五星白金會員 #2
s20050081 發表於 12-4-26 06:14 PM
佢個2轉,有開同冇開有咩分別?

技能多左囉..同埋難升左囉...
呢D POST...其實真係唔洗開=O=
三星高級會員 #3
技能多左!?所謂新技真係有冇一樣^^同埋佢個2轉開得好求其下(純粹個人感受)!!
其實講真..你見到呢DPOST你可以唔洗入來架^^~
三星高級會員 #4
2轉轉名轉圖~~其他冇咩改變咁~咁不如直接開上限就行了~
五星白金會員 #5
前題係..你唔開..我又點會入呢!?
你咁多意見..不如打個電話去台北OMG..或者去FB 同佢地林CEO 講囉 XD
係度講比邊個睇先!?
仲有...如果嫌棄咪唔好玩囉~~~
係度有咩好吟XD...真係唔明...
三星高級會員 #6
開左你一定要入-.-?你見到人死..你係咪會跟埋去死?
有意見唔可以拎出來討論下?
討論區唔俾人討論?呻下有乜大不了?
只準讚不準彈?
三星高級會員 #7
討論區講野唔係俾人睇...真係搵鬼睇囉^0^
五星白金會員 #8
阿大佬~~~你個主題分類係消息情報..我以為你分享喳...
鬼你講D 咁無意義既野咩...
咁我又唔會好似你咁無知..人死就要死既...
因為我識得分別正確與唔正確呀嘛...你唔識咩!?呢D咁既說話就唔好講出黎比人笑啦...
有意見..係好事..但係無意義呀嘛...
我唔讚你..你又唔LIKE啦...又話要死啦...唔係唔比呻...但係你呻都係想人認同你..係咪!?
呻完又點!?我比意見你..就係..放棄囉..除非你呻完唔玩...咁我就緊係撐你啦...
但係..你呻完又要玩!?咁....呻黎做乜呢!?
所以你咪自相矛盾囉...你都識講比人睇....難道你係人...我就唔係!?你好似人身攻擊緊我喎 XD
不過你出呢個POST 既用意..何在!?
我就唔想版大煩...我就講完啦...
你不如諗下...呻完應該點做啦....唔係一陣..版大話變左罵戰..鎖POST 哈哈...
四星黃金會員 #9
2轉有開~不過你都未練上50..你又知新技一定冇用?
歐服個邊2轉有2個分支..
台服得1個~(直轉)
聖戰商水冇得用(好事黎)
but~新地圖怪硬左= ="迴避高左= ="攻擊高左= ='
好認真~我拎+8武器去打怪都要打3~5下~
興興地為有用商水..
用完先感覺返未開lv之前殺怪既快感-口-..
這是趕玩家走對吧T_T?
三星高級會員 #10
無錯戰場無得用商水的確好事黎!
係...雖然我未升到50,唔知d技有無用,但睇文字上唔多唔少都會知d呱!
佢開2轉d新技真係小得很 得3招?佢十招有7招都係舊技升上去既!
咁不如直接開上限,唔好出2轉,對不?
二星初級會員 #11
我靜係想問 點解新技得3招...好失望
VIP會員 #12
XiaoGao 發表於 12-4-27 02:56 AM
我靜係想問 點解新技得3招...好失望

新技得三招其實都夠
出太多反需無位放:face_l_14:

另外 大家討論既時候應該平心靜氣:handshake:
補充 連帖扣分已撤回 寬鬆處理
麻煩比幾分薄面小弟:face_l_16:
五星白金會員 #13

你個POST有開同無開有咩分別?
開廢POST仲串柒柒  7.7
三星高級會員 #14
原諒你既ON9~~~
VIP會員 #15
麻煩大家冷靜一下
保持理性討論:loveliness:
犯版規就吾好啦
比幾分薄面小弟:handshake:
三星高級會員 #16

係某D人出口挑釁姐:smilie_:)2:
唔係講隻GAME唔好玩,唔係踩隻GAME D咩!
只係..大家等左咁耐佢開2轉!開出來既結果令人有點兒失望姐~難道上來討論下都唔得?
認為呢個係廢POST...仲點解要晒口水來講埋D不切實際既野呢?
五星白金會員 #17
題外話 : 字眼問題又何必計較....
題內話 : 二轉比較覺得開較貴@@...
              感覺有點難升....我都有好幾日無on.......
三星高級會員 #18
咩較貴-0-?
我試完之後都冇玩..成套裝送晒俾人lu@@
VIP會員 #19
我部電腦未裝返vpn
之前出左少少意外
五星白金會員 #20
s20050081 發表於 12-4-30 02:32 AM
咩較貴-0-?
我試完之後都冇玩..成套裝送晒俾人lu@@

@@貴啊...幾皮野開一個技,,我D小婦人計住錢架....
(其實D錢比我沖裝玩哂去).....
回到最頂傳統版

選擇頁數