逆戰飛行

主題列表 登入
版主 #1

逆戰飛行(前空戰英雄)都開左接近一年

大家唔好怕醜.介紹下自己@@

回帖包括以下基本資料

2000FUN 名稱:
逆戰飛行Game名:
花名:
MSN:
自貼:

歡迎會員自貼(自貼另加50分)
單一自我介紹都有20分
版主 #2
等我做頭!

2000FUN 名稱:
逆戰飛行Game名:SamYeung同一大班Minga系列
花名:minga
MSN:sam_sam_723@hotmail.com
自貼:有50個參加我咪貼囉xdd
謝絕分身!
三星高級會員 #3

2000FUN 名稱:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
逆戰飛行Game名:ES3433 ES4540 o0高登巴打0o
花名:eS仔
MSN:info@4540.coms.hk ((十年先on一次
自貼:等我放張飛機圖先
三星高級會員 #4

名稱:deepchichi
逆戰飛行Game名:內輪佐助、內輪鼬太知
花名:新納粹主義者、反對23條立法
MSN:吾公開
自貼:頭像太酷不能顯示
三星高級會員 #5
2000FUN 名稱:HALU23
逆戰飛行Game名:=狂=
花名:HALU
MSN:唔記得咗,太耐冇用過了~
自貼:

三星高級會員 #6
回覆 minga 的帖子

2000FUN 名稱:RW1016
逆戰飛行Game名:RW1016/KF1016/RK1016
花名:RW
MSN:riverwong1016@yahoo.com.hk(((唔世加架la 我唔會on
自貼:
[attach]490975[/attach]
三星高級會員 #7
2000FUN 名稱:Xm307
逆戰飛行Game名:愛利西思
花名:JJ
MSN:5記得左
自貼:

三星高級會員 #8
2000FUN 名稱:維他豆奶
逆戰飛行Game名:BlackW、BlackRs
花名:豆
MSN:N年冇用
自貼:嘩,個個都快爆表咁= =
二星初級會員 #9

2000FUN 名稱:PPTv
逆戰飛行Game名:志峰(軸心),志峰二番機改(軸心),志峰三番機(同盟)
花名:由於game名(志峰)太簡單易叫,所以沒有
MSN:---
自貼:

三星高級會員 #10

回覆 PPTv 的帖子

亮點係材料唔係機........
換做橙裝la 同埋+6 la><
加油志峰xD
二星初級會員 #11
2kf: 請看看你的左手面
game名:=豹=
花名:傻豹
msn:冇
自貼:唔識呀minga教教我= =
二星初級會員 #12

2kf: bbdd012
game名: 高野炎涼 leokit 打爆你個缸門
花名: 高仔
msn: n年冇用
自貼:打飛機圖
二星初級會員 #13
補貼
二星初級會員 #14

2000FUN 名稱:s23623483<----慣佐用屋企電話名....
逆戰飛行Game名:第101空降帥<---玩人的名子,halu已死過一次
花名:一堆,唔多講
MSN:kamhiu............(唔講:"))
自貼:         <---電腦已修好,補貼

42lv海盜ma(n年沒玩),雖然就是比不上那些高級的強人呀(望向halu)不過以42lv就是差不多的吧?!
二星初級會員 #15

2000FUN 名稱:ricky890
逆戰飛行Game名:同盟既七月xD,同盟既七月
花名:七月
MSN:冇用好耐
自貼:

我系七月,專挽重轟(Ju287,B24C),對戰勁廢,一重生被秒xd,我唔系有錢仔,得特殊外裝xd
版主 #16
打開
回到最頂傳統版

選擇頁數