伊達傳說EDDA

主題列表 登入
五星白金會員 #1
本人剛剛順利賣出帳號

因此在本人沒有玩這遊戲的情況下..我都不會再幫忙發放官方資訊消息,

希望大家抱著分享是一種美德的心態,幫忙發放官方資訊及消息,好讓香港的玩家能夠得到更多消息以及資訊!!

感謝各位 ^__^
VIP會員 #2
又看著一個玩家的離開
有感
五星白金會員 #3
花濺淚v3v 發表於 12-5-7 03:15 PM
又看著一個玩家的離開
有感

因為等級同裝備都仲幾值錢...
所以..快D賣囉 哈哈
唔緊要啦~~呢個世界好細..
我相信有機會再一齊玩的!!
五星白金會員 #4
@@你賣比咩人啊..等我都賣左去算le....好讓我死心..囧
VIP會員 #5
kacky 發表於 12-5-7 03:20 PM
因為等級同裝備都仲幾值錢...
所以..快D賣囉 哈哈
唔緊要啦~~呢個世界好細..

諗住轉其他Game?
五星白金會員 #6
知更鳥 發表於 12-5-7 03:25 PM
@@你賣比咩人啊..等我都賣左去算le....好讓我死心..囧

我比較麻煩...
因為我賣比台灣人..
所以寄封信比OMG 話本人唔玩
把帳號送給台灣朋友玩~SEND 我身分證及回鄉證比OMG 證明帳號是我本人的...
再叫台灣買家寄佢自己的資料比OMG
等OMG 批左之後會自動取消VPN~
就咁OK左啦~~
我賣4200台幣對返HKD1千左右
五星白金會員 #7
花濺淚v3v 發表於 12-5-7 03:50 PM
諗住轉其他Game?

係啊 版大..
玩D 3 仲有一星期 XD
等左好多年 哈哈
暑假再玩TERA!
VIP會員 #8
kacky 發表於 12-5-7 03:52 PM
係啊 版大..
玩D 3 仲有一星期 XD
等左好多年 哈哈

暑假我都想玩TERA
到時再算 暑假有排都未到

伊達跟你說再見了
五星白金會員 #9
花濺淚v3v 發表於 12-5-7 03:55 PM
暑假我都想玩TERA
到時再算 暑假有排都未到

時間過得好快嫁喳~~~
一下子..玩伊達都有個多月..
個多月後就暑假啦~~版大~~哈哈
因為我依家呢個伊達公會都會玩 TERA
不過佢地有部份人唔玩 D3...但係佢地玩5月10號 聖靈之風..
我就唔玩啦...第一.15號快到..第二...隻GAME內掛..唔岩我 XD
VIP會員 #10
kacky 發表於 12-5-7 03:58 PM
時間過得好快嫁喳~~~
一下子..玩伊達都有個多月..
個多月後就暑假啦~~版大~~哈哈

我等緊5.10 Dream Drops
Diablo3我吾玩喇甘貴
TERA其實好吸引
不過我要轉新顯卡火牛先玩到
暑假再算:face_l_14:

暑假快到..? 見人見智
我宜家度日如年
完全無細藝可言
有無Game介紹? 要即刻玩得:handshake:
五星白金會員 #11
花濺淚v3v 發表於 12-5-7 04:00 PM
我等緊5.10 Dream Drops
Diablo3我吾玩喇甘貴
TERA其實好吸引

比較近期都要去到9號或10號..
即刻玩得...LOL 囉...哈哈
D3 其實唔貴..因為CDKEYS 跟帳號..算係一世囉..
但係好在係打寶賣寶賺錢..
雖然我都未係好清楚..但係我D FD 都係咁樣講..XD
VIP會員 #12
kacky 發表於 12-5-7 04:04 PM
比較近期都要去到9號或10號..
即刻玩得...LOL 囉...哈哈
D3 其實唔貴..因為CDKEYS 跟帳號..算係一世囉..

吾鍾意玩DOTA式遊戲
所以先玩MMORPG 即系伊達果D
聖靈之風.. 覺得畫面一般咋喎
伊達都好過呢隻囝囝
五星白金會員 #13
花濺淚v3v 發表於 12-5-7 04:06 PM
吾鍾意玩DOTA式遊戲
所以先玩MMORPG 即系伊達果D
聖靈之風.. 覺得畫面一般咋喎

聖靈我都留意過下,,覺得麻麻地lo..
原來你個號要攪一堆先可以賣,,,,=_=,,咁就算了.....
VIP會員 #14
知更鳥 發表於 12-5-7 04:48 PM
聖靈我都留意過下,,覺得麻麻地lo..
原來你個號要攪一堆先可以賣,,,,=_=,,咁就算了..... ...

OMG最強大就系會員系統+官方辦事能力
三項認證吾系甘輕易被攻破:thup:
對OMG既能力有愛
五星白金會員 #15
花濺淚v3v 發表於 12-5-7 07:10 PM
OMG最強大就系會員系統+官方辦事能力
三項認證吾系甘輕易被攻破
對OMG既能力有愛 ...

咁又係....初初就係覺得佢ge 能力好先好選擇玩佢d game....
VIP會員 #16
知更鳥 發表於 12-5-7 07:19 PM
咁又係....初初就係覺得佢ge 能力好先好選擇玩佢d game....

OMG 仲有隻貝拉傳說未出
仲可以期待一下:thup:

伊達就... 前路困難重重 仍需努力
五星白金會員 #17
花濺淚v3v 發表於 12-5-8 07:58 AM
OMG 仲有隻貝拉傳說未出
仲可以期待一下

具拉期待中....
我又諗,,會5會又封IP,,到時真係有D趕客-0-
VIP會員 #18
知更鳥 發表於 12-5-8 09:28 AM
具拉期待中....
我又諗,,會5會又封IP,,到時真係有D趕客-0-

睇黎貝拉既將來都好吾明朗:handshake:
五星白金會員 #19
花濺淚v3v 發表於 12-5-8 09:57 AM
睇黎貝拉既將來都好吾明朗

總之就係...5到個刻都5知發生咩事...
三星高級會員 #20
願主保右你打多D寶寶^^KAKA"
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數