聖靈之風Online

主題列表 登入
八星無敵會員 #21
hilhil520 發表於 12-5-9 01:34 PM
完全係為左8格先拎.....thx~~

我認得你!!  個頭像xd唔係玩dd既咩 呢面又岩你?
一星新手會員 #22
多謝^__________________^
一星新手會員 #23
感激._____________.
一星新手會員 #24
好啊, 有野攞..............
三星高級會員 #25
我想左好耐拎唔拎=_=
最後見到個8格=D
期待明天
二星初級會員 #26
竟然有禮包 真係神奇
五星白金會員 #27
redwing88 發表於 12-5-9 01:50 PM

紅翼我們又來見面了呢(還記得我嗎~?:ro02:
全套封測包,最吸引的確是8格包包-_-
八星無敵會員 #28
卍淚葬卍 發表於 12-5-9 04:48 PM
紅翼我們又來見面了呢(還記得我嗎~?
全套封測包,最吸引的確是8格包包-_- ...

搵親遊戲玩就點都會見到我既:shy:

新遊戲一定出下活動:lucky:
五星白金會員 #29
redwing88 發表於 12-5-9 01:50 PM

haha~俾你知道左tim~講真~我對dd好失望...估唔到係同幻月一樣..我仲以為只係畫風一樣~系統會完全唔同..

加因我唔想再重玩幻月了~果陣玩到100lv~玩到悶先唔玩...

所以又要繼續找尋岩我既new game la~~
八星無敵會員 #30
hilhil520 發表於 12-5-9 05:33 PM
haha~俾你知道左tim~講真~我對dd好失望...估唔到係同幻月一樣..我仲以為只係畫風一樣~系統會完全唔同..

...

原來係咁,咁睇下呢隻又岩唔岩你啦XD
二星初級會員 #31
完全係為左8格
一星新手會員 #32
有野攞  THX ~
三星高級會員 #33
正, 有野攞..............
一星新手會員 #34
8格包 讚!!!
一星新手會員 #35

正!有8格包!
一星新手會員 #36
好啊, 有野攞.............
四星黃金會員 #37
好野, 有禮品攞. 最好係個8格包包
一星新手會員 #38
THX~~~~~~~~~~
一星新手會員 #39
唔該~~@w@
一星新手會員 #40
nive~~~~~~~~~~~~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數