聖靈之風Online

主題列表 登入
七星元老會員 #1

我入18蚊個個包(風之律動包) 同 另外一個討論區新手禮包(初心者包袱)都沒問題

但係我入 2KF個個禮包 ...

就彈了一句 : 該序號已經使用,但係我睇 請選擇欲領取的道具: + 翻查領獎記錄 跟本就係沒野

有沒人情況同我一樣 ?_?
三星高級會員 #2
去申請ac果個網領取禮包
一星新手會員 #3
我都係- -已使用- -但都未用過
七星元老會員 #4
凱諾 發表於 12-5-11 12:01 AM
我都係- -已使用- -但都未用過

我去 gamebxxx 個到拎 萌動心跳包 佢又比我 @@ 你都試下去 gamebxxx 拎
一星新手會員 #5
我都系囉吾到囉= =
四星黃金會員 #6
可能論壇送禮包, 只可以入一次..............
五星白金會員 #7
你買碟果個序號入完..會係game寄番封信比你拎-.-
二星初級會員 #8
wyman811 發表於 12-5-10 08:33 PM
我入18蚊個個包(風之律動包) 同 另外一個討論區新手禮包(初心者包袱)都沒問題

但係我入 2KF個個禮包 ...

樓主,請問你邊到拎新手禮包(初心者包袱):smilie_:p: 周圍都搵唔到
同埋入面有咩送?
七星元老會員 #9
rico0626hk 發表於 12-5-11 02:38 PM
樓主,請問你邊到拎新手禮包(初心者包袱) 周圍都搵唔到
同埋入面有咩送? ...

你起google打 初心者包袱 好多地方都有

初心者包袱內容:
閃閃亮的銀幣 X 3
出售給NPC商人或隨身商店,可獲得綁定晶石。

寵物漢堡 X 20
可以為寵物提高10點的歡樂度

晨曦之星(綁) X 5
強化裝備的必要材料。

傳送卡 X 10
能直接傳送到玩家進行任務的NPC位置。
一星新手會員 #10
我都唔識點拎SAD:smilie_:(:
二星初級會員 #11
wyman811 發表於 12-5-11 03:43 PM
你起google打 初心者包袱 好多地方都有

初心者包袱內容:

唔該晒!你個情況我有朋友試過
之後去第2個論壇拎就ok(17_17p)
一星新手會員 #12
再開個ac拎
一星新手會員 #13
開多個AC啦..再唔係投訴佢0.0
一星新手會員 #14
積分積分....:ro03:
一星新手會員 #15
拿了初心者包袱後就不能拿萌動心跳包嗎??
我先拿了初心者包袱…序號正常
在這兒又拿了萌動心跳包…它說該序號已經被使用:ro03:
一星新手會員 #16
还有 萌動心跳包拿吗?我去很多论坛都没完了><
三星高級會員 #17
沒了...完了...
入不了...
一星新手會員 #18

去申請ac果個網領取禮包
一星新手會員 #19
我都係咩都拎唔到~><
一星新手會員 #20