植物敢死隊

主題列表 登入
二星初級會員 #1

隻game入邊d植物會有七龍珠o既悟空/海賊王同火影既人物
不過上邊果d人物都唔係最勁既...最勁果d係叫咩鬼椒王
隻game入邊d畫面都唔多好(因為係網頁game)
仲有入邊果個世界樹系統,其實就係每日上線獎勵(幫o個棵世界樹澆水,佢會比一樣野你)
入邊有個陽光花園,其實就係回植物血同拿經驗升人物等級o既地方,可以幫自己同朋友o既植物澆水同施肥拿經驗(成隻game得陽光花園先有經驗拿o黎升人物,仲有每日最高經驗限制)
二星初級會員 #2

仲有,隻game入邊既戰鬥就係得挑戰其他玩家,升自己排名
或者去打彊屍練自己既植物
仲有戰鬥係自動o既,姐係你唔可以控制植物打邊個敵人
四星黃金會員 #3
網址呢 大大
三星高級會員 #4
TungFong 發表於 12-5-14 07:57 PM
隻game入邊d植物會有七龍珠o既悟空/海賊王同火影既人物
不過上邊果d人物都唔係最勁既...最勁果d係叫咩鬼椒 ...

打手格wo

即日註冊@o@
二星初級會員 #5
我正係記得我係facebook到玩既....其他唔記得(包括個名...因為好耐冇玩)
三星高級會員 #6
TungFong 發表於 12-5-14 08:54 PM
我正係記得我係facebook到玩既....其他唔記得(包括個名...因為好耐冇玩)

口已藉....
問題亦已回避....
二星初級會員 #7
岩岩搵到啦隻game.....比個網你地
   htt+++p://pvz.youkia.com/
del左d +號佢就入到
二星初級會員 #8
milkchan119 發表於 12-5-14 09:01 PM
口已藉....
問題亦已回避....

唔洗話我搵籍口啦...:smilie_:(:
四星黃金會員 #9
TungFong 發表於 12-5-14 08:54 PM

facebook
大陸上到facebook先出聲啦
註冊時間 12-5-14
死5毛 打手
二星初級會員 #10
我唔係打手囉...係無聊冇野做
見到e隻game我玩過..先入黎講下
二星初級會員 #11
darry 發表於 12-5-14 09:07 PM
facebook
大陸上到facebook先出聲啦
註冊時間 12-5-14

我係faecbook到搵到e隻game...
可能唔係大陸既game係tw既掛
二星初級會員 #12
仲有..我唔多覺得e隻game好玩
因為e隻game冇咩新既模式.....次次都係打彊屍升植物lv,之後就去打排行榜同去陽光花園澆水+施肥(冇其他野做啦)
三星高級會員 #13
TungFong 發表於 12-5-14 09:11 PM

哦...依家係TW既唔係大陸...
你都未答, 咁多人都問你, 點解今日先注冊姐?? 仲剩係特登入來呢度開貼??

死五毛~~~
二星初級會員 #14
咁你想點呢 玩過係咪好威威呢
二星初級會員 #15
唔信咪唔撚好信囉,我係打手啊,我入黎幫e隻game宣傳啊,e隻game好鳩好玩啊
仲有我金日先申請係因為我想轉ac囉
同埋我用新ac關你咩事姐(吊,想比你地知道d e隻game既資料都比你地罵,真係好笑)
四星黃金會員 #16
TungFong 發表於 12-5-14 09:11 PM

正體 同 殘體 都唔識分
咁都有打手
回到最頂傳統版

選擇頁數