光之封印

主題列表 登入
二星初級會員 #1

我系龍皓晨,即系甘,有好多人話我地講野5可信,其實我地冇理由甘多人去話1個人
第1。系網路世界大家都5系太熟,冇可能話甘團結指證一個人,你地認為我地真系無聊冇野做去話佢咩? 心知肚明拉
第2。你地5信,冇所謂。只不過當系同1個公會裡面,同1個RC裡面,長時間逗留的話,就知道佢幾煩。成日龍皓龍皓龍皓龍皓甘叫,真系煩死人。
第3。當初你走系需要按YES先可以走,你自己過到去CHASEL果邊就搞到人地公會頻亂七八糟,好心你拉,衝裝阿開箱阿都要系RC叫人讚你,叫人去睇,煩到我地就算,一過到去CHASEL又拉人走甘,你想點先?成日話買10萬點,你買點又關我地事咩。
第4。成日話人串,其實最串系你,成日D裝點點點,強化+8又要講+9又要講+10又要講,一黎煩二黎曬命,對其他RC D人造成滋擾,最煩系你最串系你最冇人品都系你。
第5。所有材料你有自己親手去挖咩,所有材料米又系叫人卑,到頭來我地1個都收5翻,前日我卑你個3個3級布呢?成日話自己系身有好多點卷,點解你5用點卷轉金還錢呢?
二星初級會員 #2
一樣米養百樣人:~:
三星高級會員 #3
我唔怕講埋  我7點幾am上rc同game果陣 我1上線 佢竟然第1時間叫我睇下佢d裝
仲打埋出黎係公會頻叫我睇 仲要講:睇下 係咪好勁呢
如何當大家岩岩起身 竟然1上線就叫你睇佢d勁裝
請問要比咩反應?? 我就唔知
二星初級會員 #4
打副本啦龍皓 刷怪啦龍皓 pvp啦龍皓>3<~~
三星高級會員 #5
咁講, 佢都係鐘意 show off 遮?
好似強國人咁嚕
三星高級會員 #6
真架? 無言
如果係咁不如幫我好過啦 無人幫我搞炸 玩得裝如左比錢原來佢冇比?
咁佢D點怎得返黎? 我琴曰上RC真係得佢講野   id :零乂血紅蝶
二星初級會員 #7
曬命5系問題 但系真系成日曬 5~10分鐘就曬一次
一星新手會員 #8
咩都5講..信不信由你.留待其他人中伏...5係rc邊有笑料..
三星高級會員 #9
敢死神槍手 發表於 12-5-17 11:39 AM
我系龍皓晨,即系甘,有好多人話我地講野5可信,其實我地冇理由甘多人去話1個人
第1。系網路世界大家都5系 ...

樓主,我睇左咁多個批評露西既post,最有質素之一都係你這個了。
起瑪有論點同讓大家了解其實大概係咩情況
五星白金會員 #10

身同感受 佢玩夢之入左我個會 都日Q日係RC :::阿希阿希阿希阿希
HAHAHHAH笑膠死我 佢係咁自大架WO 無論做咩都要人地認為佢好勁好威 犯眾憎 又話自己買幾多萬蚊點數 會點樣點樣衝裝~~~~HAHAHHAHAHAH
我建議你地 全部大公會都唔收佢入會 咁佢就好快收皮 唔理夠唔夠打 佢打交幫唔幫到手^^
夢之果時我踢左佢出會 之後 佢直頭收AC轉國 但係轉完國都係好快比人踢埋出會 跟住無人幫到佢就會賣AC
二轉會員 #11

紫楓 姐 真係黎埋光封- -?!
五星白金會員 #12
夠薑 發表於 12-5-17 01:23 PM
紫楓 姐 真係黎埋光封- -?!

佢東國隻人叫南楓 西國先叫紫靈呀 你合體呀幫佢HAHA
三星高級會員 #13
- - 你地對佢真係認識好深
五星白金會員 #14
支持樓主- -

有次我掛機果時- -

返來之後唔知點解佢密我哂裝- -
二星初級會員 #15
然而我不知露西是誰
二星初級會員 #16
個咩西....佢身上幾件裝 同埋把40武....之前又味係我幫佢整=.=...佢一向都係使人5使本嫁la
佢對其它人...就好似係佢下人咁lo...我叫你去東...你就要去東....
佢開寶箱....都係公會d人好心送俾佢渣((講明d...係佢一直煩人強迫公會d人俾佢lo
佢身上d所謂神裝...十件有九件 係公會d人"免費送俾佢"...有d裝就係一直煩我幫佢整
佢沖裝..又味係人地教埋佢點沖...佢根本對遊戲"一無所知"..教完佢..總要係人地面前曬大命
=.=一句講哂:佢d所謂既神裝  即係公會d人拖捨俾佢
完全睇5出佢有咩咁光彩..總要日日係到講講講講講...
我心底一句話:沒真本事就唔好學人充大頭鬼

另外十分支持龍哥呢編文章...身同感受呀~"~...小弟係凍奶茶...
三星高級會員 #17
omg230589 發表於 12-5-18 11:05 AM
個咩西....佢身上幾件裝 同埋把40武....之前又味係我幫佢整=.=...佢一向都係使人5使本嫁la
佢對其它人...就 ...

贊同贊同, 不過凍奶茶兄, 你似乎都中過招喎, 有冇聽過"叫"聲
定係齋煩, 煩到你人都癲?
四星黃金會員 #18
佢成日都話自己唔係本人 @_@ 笑料~
二星初級會員 #19

奶茶哥 都系你教我玩魔騎詐 你系我大哥黎@@ 5好叫我龍哥拉>3<
四星黃金會員 #20
mis0129 發表於 12-5-18 11:33 AM
佢成日都話自己唔係本人 @_@ 笑料~

出左事梗係扮著草啦:ro06:
回到最頂傳統版

選擇頁數