聖靈之風Online

主題列表 登入
一星新手會員 #1
1.畫質仲廢過WEB GAME
2.話可愛風格又唔可愛,睛空/光之封印都可愛過聖靈LA
3.精靈系統扮新鮮,其實只係一個普通既升技系統
4.職業太少
5.時裝都可強化,有錢大哂
四星黃金會員 #2

尾兩項 有咩game唔係咁= =??
4個基本職業 整個兩轉 分多8個職
某某遊戲都係咁 商城裝飾及衣服可以強化
一星新手會員 #3

1 請樓主指示一下那一隻WEB GAME畫面靚過聖靈
2 可唔可愛見人見智,朱咪咪都有人話佢可愛既
3 其他GAME連扮都懶得扮, 照搬個系統俾你玩
4 四職雙天賦等於8種玩法, 仲唔夠的話, 咁佢又真係少職業了
5 我都覺,最好連商城都冇埋,任玩唔嬲:0)
一星新手會員 #4
其實打機都係消磨時間既姐~呢隻GAME其實OK丫
一星新手會員 #5
我一d都吾覺得廢
三星高級會員 #6
並不是隻GAME問題.已是你問題~(葉問話既)
你唔喜.可以唔玩.開post話遊戲.最好俾錢你玩遊戲
二星初級會員 #7
開埋d廢post拎黎比人笑:thup:
一星新手會員 #8
隻game早抖啦
三星高級會員 #9
唔岩玩就走@@
有邊幾隻GAME唔係有錢大晒既?.?
五星白金會員 #10
隻GAME好食錢
三星高級會員 #11
terrybogardchan 發表於 12-5-18 11:56 PM
1 請樓主指示一下那一隻WEB GAME畫面靚過聖靈
2 可唔可愛見人見智,朱咪咪都有人話佢可愛既
3 其他GAME連扮 ...

雙天賦其實冇乜用,因為好似法師咁,刷副都係要火唔要冰,所以基本冇咩人會玩冰
五星白金會員 #12
greatzelda 發表於 12-5-20 02:57 PM
雙天賦其實冇乜用,因為好似法師咁,刷副都係要火唔要冰,所以基本冇咩人會玩冰 ...

原因在於四十等後可以雙修-____-
你仲想PVP咪學埋冰囉XD
一星新手會員 #13
隻GAME好食錢
二星初級會員 #14
有錢就係大哂!
二星初級會員 #15
可唔可愛人人睇法唔同,你自己唔鐘意咪係到開post嘈。
打機一向有錢大晒,自己唔用錢玩又係到嘈。
一星新手會員 #16
現時好多GAME都係咁~
四星黃金會員 #17
樓主本來5想串爆你(一睇內容------要串爆)
1.畫質仲廢過WEB GAME!?(我見過有3D的WEB GAME都5夠佢好。仲有你話有,邊隻game???:dump:)
2.話可愛風格又唔可愛,睛空/光之封印都可愛過聖靈LA(有冇人話推薦過隻game可愛?你有無野?:donno:
3.精靈系統扮新鮮,其實只係一個普通既升技系統(扮新鮮?是好新鮮LO!到40lv雙精你話扮新鮮?兩隻5同精5同技,日後出其他野就5係扮新鮮)
4.職業太少(4個職x2個不同精甘都叫少?sad)
5.時裝都可強化,有錢大哂(甘你5好升lo,你冇時裝咋呱?)
你話廢game?甘你做隻game出黎lo,你連背景都5識做LA
三星高級會員 #18
樓上本來5想串爆你(一睇內容------要串爆)
1.你見過有3D的WEB GAME都5夠佢好。你話有,邊隻game???
2.話可愛風格又唔可愛係電視廣告話既,自己唔睇冇得賴人
3.你話唔係扮新鮮?真係唔新鮮wo
4.唔同種族,同職業,樓主冇錯,係得4隻職
5.確實係有錢玩哂,你可能奴性強,人地明屈你比錢玩都要比
如果要個個都識寫game先可以批評隻game,你直頭唔洗上網啦
五星白金會員 #19
有咩 game唔係有錢大晒??
二星初級會員 #20
︽.︽ 發表於 12-5-23 01:53 PM
有咩 game唔係有錢大晒??

LOL:ro01:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數