暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
回覆 蒼炎 的帖子

依家問題係加SER要幾耐時間姐.
依家日日都係咁error
至於錢,我覺得唔係問題,佢賣game既數量絕對夠佢加多幾組ser.
睇人氣就知.
四星黃金會員 #22
拉大隊轉美服:smile_38.gif:
四星黃金會員 #23
傲卍風 發表於 12-5-19 03:25 PM
回覆 蒼炎 的帖子

依家問題係加SER要幾耐時間姐.

最慘佢未覺得有問題 , 佢d公告未提過
四星黃金會員 #24
光仔xD 發表於 12-5-19 03:17 PM
絕對唔會~~
原因如下

姐係咩 .....
三星高級會員 #25
決定轉美服 晚晚都係咁 唔係辦法
VIP會員 #26

仆X泡菜人 日日都係咁
本來都唔想爆粗
返工既我返到黎小小時間都唔比我玩
四星黃金會員 #27
Kuso-小光 發表於 12-5-19 05:13 PM
仆X泡菜人 日日都係咁
本來都唔想爆粗
返工既我返到黎小小時間都唔比我玩 ...

最少過千人身同感受
三星高級會員 #28
回覆 光仔xD 的帖子

亞服係唔會有現金拍賣場...除非  分多一個叫 中國服 or 台服
以前 d2 都有分 west 同 east
三星高級會員 #29
E37 係server full....要係咁撞先撞倒入去
4月21-23日 美服 試測 就係成日e37
一星新手會員 #30
GX9901 發表於 12-5-19 06:37 PM
E37 係server full....要係咁撞先撞倒入去
4月21-23日 美服 試測 就係成日e37

巴哈有個Post話轉左做美國IP吾洗等...

三星高級會員 #31
1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服 1.  完全放棄亞服 , 轉投美服
三星高級會員 #32
轉左做美國IP 係入人地房吾洗等
唔代表唔會出e37
就算韓國人玩都會e37
八星無敵會員 #33
我想講...

1. 伺服一時三刻搞得到..唔洗時間 !?...玩唔到洗死 !?
2. 同埋有人講時差問題...美服玩GA時間唔同..幾時先等到人入 !?
3. 美歐服PING高只會害死自己...難度提高/海量出怪...LAG幾LAG只會趴地
4. 現金拍賣冇話過唔會出係亞服...而美服只會搞一大輪野先用到...手續費唔多講
5. PC GAME 係有更新...唔係開完就算
三星高級會員 #34
回覆 ~鬼兒~ 的帖子

1. 伺服一時三刻搞得到..唔洗時間 !?...玩唔到洗死 !?
如果要搞...d2亞服 就唔會冇人玩啦
2. 同埋有人講時差問題...美服玩GA時間唔同..幾時先等到人入 !?
美服 咩時間玩都有人...唔會怕冇人玩
3. 美歐服PING高只會害死自己...難度提高/海量出怪...LAG幾LAG只會趴地
你垃圾網絡供應商或垃圾電腦配備問題...一轉換電腦
唔係就自己去網吧玩 (本人去i-one 上美服試過係冇問題)
4. 現金拍賣冇話過唔會出係亞服...而美服只會搞一大輪野先用到...手續費唔多講
手續費係一定收硬你
亞服係以韓國玩家為主
如果一日韓國唔比玩家現金交易 都唔洗指意 亞服 會有 rmab
除左分多一個台 或 國服 出黎...否則一定唔會出

80後 (尾)
d2 老手玩家
八星無敵會員 #35
暫時都仲留返小小期望比亞服...
如果佢仲係無改善...
就全玩美...
我岩岩美服已經升高lv過亞了:cheers:
二轉會員 #36
成班fd 10幾人一早去左美服玩=]
至於現金拍賣我唔多介意
無諗過買/賣裝
三星高級會員 #37
真係好想爆粗....成班xx係度嘈
一早玩美服咪冇事 (
自己裸黎賤...

結論 美服 : winner
三星高級會員 #38
GX9901 發表於 12-5-19 08:18 PM
真係好想爆粗....成班xx係度嘈
一早玩美服咪冇事 (
自己裸黎賤...

agree    d  人重要起度撐  好頂引  
三星高級會員 #39
美服 煩忙咪又係爆 唔好玩啦
四星黃金會員 #40
本身冇諗住轉 , 但係等得太耐 .......
轉美服 !
回到最頂傳統版

選擇頁數