戀愛盒子

主題列表 登入
五星白金會員 #1

closed closed
一星新手會員 #2
哈嘍!
我賣天使盒女帳
小呆呆寶貝
職業:1年級畢業
             5年級2學分(有職業服)
技能:衣服10/20級
             飲料6/10級
             西點6/10級
             魔5級
頭髮 25/30  (除基本有2個不壞頭 , 其他頭小舖購買)
交通2個
有耐衣飾      含小天服多套
小天等級-文文(百分百情人)
銀行以使用加大/身堆和銀堆未達上限
房間家具 齊全 全部不壞
價錢再商議
五星白金會員 #3
yanli 發表於 12-5-23 07:11 PM
哈嘍!
我賣天使盒女帳
小呆呆寶貝

有無衣飾清單提供?
有埋相薄就最好

同埋你大概想放幾錢?留埋比我:)
一星新手會員 #4

我站時淨系想賣號...同埋系天使盒不壞衣有好多都好便宜...個號有彩蝶伊人髮同雙獅馬尾頭系不壞...衣服有學技能書...有20點現金折扣....有幾件小舖噶衫...價錢大慨350-400左右你想出幾多?
帳號入面D野我會保留 eg 材料 等等
五星白金會員 #5
yanli 發表於 12-5-23 11:38 PM
我站時淨系想賣號...同埋系天使盒不壞衣有好多都好便宜...個號有彩蝶伊人髮同雙獅馬尾頭系不壞...衣服有學 ...

但我比較想收多衣飾既帳號:smile_13.gif:
天使盒應該主要以台灣人為主?
一星新手會員 #6
回覆 詠KI 的帖子

都有香港人玩...D人都唔錯...因為我買衣飾果陣D價錢都好貴 但係衣嘎好多都跌噻 幾十萬戀幣就有d可以買到 所以我唔係幾想放   或者帳號便D賣比你 因為我都唔想玩甘多個號
一星新手會員 #7

如果你自己羅戀幣買會比較好
好多價錢都不定 你可以試試低D收
五星白金會員 #8
yanli 發表於 12-5-24 12:22 AM
回覆 詠KI 的帖子

都有香港人玩...D人都唔錯...因為我買衣飾果陣D價錢都好貴 但係衣嘎好多都跌噻 幾十萬 ...

sry 其實你個帳號唔太岩我心水:~:
我都比較著重衣飾方面 希望連帳收可以平D
而且主要都係點數/換帳 所以抱歉
回到最頂傳統版

選擇頁數