暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
一星新手會員 #1
新手玩diablo應該揀咩職業?
冇乜頭緒..
二星初級會員 #2
我都系新手~
八星無敵會員 #3
D3 wow,半個月多d+入就變新手?

諗定想玩埋身/遠攻/召喚........
二轉會員 #4
秘術師la
二轉會員 #5

我覺得新手玩近戰尤其玩野蠻人 升得快啲~
二星初級會員 #6
狩魔獵人
五星白金會員 #7
新手.都或分為有底子同冇底子既
如果你自覺走位.閃避.猥瑣功夫了得.可以考慮玩狩魔
如果你自覺拖怪功夫了得.可以考慮玩秘術或者巫醫.但此兩職身法技能比狩魔略遜.拉不好比狩魔死更快
如果你自覺十項都不能.可以考慮玩野蠻人或者武僧.但武僧須兼顧隊友.帶點一心多用
四星黃金會員 #8
無錢的話一定要玩狩魔/秘術   
野蠻人同武僧一定要有咁上下裝備先會勁。。
巫醫可以無視。。
一星新手會員 #9
仲洗講 緊係DH 後期PVP我諗 OK勁
三星高級會員 #10
demon hunter is the best☺
三星高級會員 #11
秘法幾好玩
三星高級會員 #12
狩魔獵人, 屈
一星新手會員 #13
這是2D還3D?!
二星初級會員 #14
隻隻職都有好處..不過武僧幾岩新手
五星白金會員 #15
武僧易升易坦 攻頗高
八星無敵會員 #16
KA2837 發表於 12-6-3 11:53 AM
我覺得新手玩近戰尤其玩野蠻人 升得快啲~

點會...
新手玩狩獵同秘師最易上手...
又升得快....
不過去到後期好杯具........:cry:
二轉會員 #17
『浩~哥仔』 發表於 12-6-4 10:42 AM
點會...
新手玩狩獵同秘師最易上手...
又升得快....

我玩緊4個職, 我覺得SOLO狩獵係最難升上去嘅, 亦都係死最多~ 其次就秘師...

仲要係我個大號打埋裝俾小號着, 一身寶石...

話就話離遠射人着數啲~ 不過好似好單薄, 兩三下俾怪打死...

要長期走位避怪, 簡直係精神虐待!

二轉會員 #18
match912 發表於 12-6-3 10:31 PM
隻隻職都有好處..不過武僧幾岩新手

係~ 武僧有得回血~

野蠻人亦都耐打啲冇咁易死~
八星無敵會員 #19
KA2837 發表於 12-6-4 11:28 AM
我玩緊4個職, 我覺得SOLO狩獵係最難升上去嘅, 亦都係死最多~ 其次就秘師...

仲要係我個大號打埋裝俾小號 ...

上手呀嗎...:grimace:
所以狩獵同秘師咪"易"上手D囉...:lucky:
D新仔玩秘師都係貪招死光..蕉蕉蕉~~:lucky:
玩狩獵就射射射~~~:lucky:
係好開心架...初初玩普通-惡夢都好OK....蕉蕉蕉~~射射射~~就過關升LV~~
但到地獄以上就....杯具:grimace:
個陣佢地就...如夢初醒...
知道要識玩走位...唔再死玩蕉蕉蕉~~~:grief:
我就係一個例子...不過我好D...
我去到惡夢就醒左...知道要走位...:grief:
二轉會員 #20
『浩~哥仔』 發表於 12-6-4 11:58 AM
上手呀嗎...
所以狩獵同秘師咪"易"上手D囉...
D新仔玩秘師都係貪招死光..蕉蕉蕉~~:luc ...

惡夢就開始要走位啦...

放住幾隻大嘢風筝慢慢射射射...我挑~

埋身肉博先係我STYLE~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數