暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
一星新手會員 #1
有無人好似我咁??
我今天在信和的2000fun拿貨的
隻game是新的, 有包膠, 條code有銀漆傘住
我刷開D銀漆打算啟動時, 系統提示"您所輸入的遊戲序號已被使用。"
我開個個新AC, 佢都係提示"您所輸入的遊戲序號已被使用。"
我check左我無打錯條code的
四星黃金會員 #2
我昨天拿貨 今日開OK呀
一星新手會員 #3
HEY
我都係咁  我係今日攞貸
一星新手會員 #4
國際版第1批時 無銀漆
一星新手會員 #5
jfmm1314 發表於 12-6-16 01:50 AM
國際版第1批時 無銀漆

我的是中文版
一星新手會員 #6
zero0417hk 發表於 12-6-16 10:41 AM
我的是中文版

我都係中文版
一星新手會員 #7
a01814 發表於 12-6-16 03:10 PM
我都係中文版

一樣命運, 黑到無朋友
二星初級會員 #8
又一人證明了2000fun訂野未必是最好的- -
五星白金會員 #9
唔關2000fun 事,有睇我post 我同2 位施主命運一樣...依家好興中...
2000fun 只係拎貨賣...佢都唔知會有問題....唔係話幫2000fun 講說話...一切都係對返事講....
真係源頭係Blizzard lei 間垃圾公司!
一星新手會員 #10
阿鋒ex 發表於 12-6-16 03:27 PM
唔關2000fun 事,有睇我post 我同2 位施主命運一樣...依家好興中...
2000fun 只係拎貨賣...佢都唔知會有問題 ...

最灰係Blizzard無反應
我比錢買D咁既服務
一星新手會員 #11
zero0417hk 發表於 12-6-15 10:39 PM
有無人好似我咁??
我今天在信和的2000fun拿貨的
隻game是新的, 有包膠, 條code有銀漆傘住

暗黑3遊戲序號已被使用, 我和你的情況一樣, 我已回報到battle.net. 可惜他們說只查出我盒裝遊戲序號已被使用. 建議我與買店反應, 我真是很灰心他們給我的答案是如此. 這遊戲序號是他們編制的, 為何要反應到買店. 請問你已解決這個問題嗎? 如已解決 (是怎樣解決 ) 請指教, 謝謝!
回到最頂傳統版

選擇頁數