植物敢死隊

主題列表 登入
二星初級會員 #1
魅力有咩用呀
四星黃金會員 #2
咪成日厄POST啦:ma1:
未開放嘅功能:smilie_:D4:
三星高級會員 #3
darry 發表於 12-6-17 07:06 PM
咪成日厄POST啦
未開放嘅功能

魅力旺,我見d27,26lv果d有成20幾魅力(例:奧2飛立古,茄尼怪果d)
四星黃金會員 #4
pochuk1234 發表於 12-6-17 07:27 PM
魅力旺,我見d27,26lv果d有成20幾魅力(例:奧2飛立古,茄尼怪果d)

我29魅力添:em014:
SO WHAT:ma1:
三星高級會員 #5
darry 發表於 12-6-17 07:36 PM
我29魅力添
SO WHAT

我加左你都見到你係29,但事實係究竟係請到一個朋友就1魅力,再用d魅力泥拿野(見到旁邊有個位咩儲夠100個朋友就有得拿中技能書)定點
二星初級會員 #6
我見到魅力係經驗隔離
我懷疑過多1魅力多1經驗........
三星高級會員 #7
lau522522 發表於 12-6-18 12:51 PM
我見到魅力係經驗隔離
我懷疑過多1魅力多1經驗........

咁就唔知,但我比較想知點升個人經驗值
四星黃金會員 #8
pochuk1234 發表於 12-6-18 10:44 PM
咁就唔知,但我比較想知點升個人經驗值

咪就係幫人加水加肥囉 :em012:
個GAME就係要你互相幫忙 你又唔想幫人 你可以玩單機:em012:
三星高級會員 #9
darry 發表於 12-6-19 12:05 PM
咪就係幫人加水加肥囉  
個GAME就係要你互相幫忙 你又唔想幫人 你可以玩單機  ...

有咁多植物比你加肥加水先得架,d椒王呀鬼王最少都要2燈鍾-3粒先完成光合,係到白等咩,我d朋友入面得d高lv日日有錢拿有植物比我加肥加水,d20lv樓下一隻都無,有d得果10lv無植物,加極都係d勁低lv,有d加左佢=無加,有時都想見下d高lv植物(例:腩瓜戰車,鬼火蕃茄(暗黑蕃茄進化型,蕃茄小妹既最終進化型(唔計分段進化)).大咀怪等)

就算我果d植物最少要等1粒鍾多少少,未計再進之後,話說我打咁耐暗夜一個小竹的進化品/竹王進化品都無,係比d火影植物進化我(例:大蛇丸,我愛羅),有進化品無植物都唔知要泥做咩
四星黃金會員 #10
pochuk1234 發表於 12-6-19 12:14 PM
有咁多植物比你加肥加水先得架,d椒王呀鬼王最少都要2燈鍾-3粒先完成光合,係到白等咩,我d朋友入面得d高lv ...

成日打咁多字做咩?作文比賽?:em012:
我都有成31頁好友啦 無錯係31頁:ma1:
可以比你加好友 你都唔識加啊?毒到無朋友啊?:em012:
你唔係以為光人合作用兩三個鐘 只可以加水加肥一次下話?:em012:
唔洗十五分鐘都拎哂啲EXP啦:em012:
成日賴屎賴屁:em012:

拎唔到物品係你個樣嘅問題
你的樣子如何 你的日子也必如何
三星高級會員 #11
darry 發表於 12-6-19 04:49 PM
成日打咁多字做咩?作文比賽?
我都有成31頁好友啦 無錯係31頁
可以比你加好友 你都唔識加啊 ...

15分鍾拿哂全部經架話,我仲洗係到話拿唔到e樣拿唔到果樣,有d真係未出拿唔到都無計。

仲有既係,我一早加左你,你無留意姐。

同賣我係咁鍾意打咁多字架啦,e到又無話打字太多會扣分,我又唔係呃post又唔係爆粗果d,唔通打多字係犯法架啦旺:smilie_:o:

仲有仲有呀,拿唔到d特別植物進化物品關個樣咩事姐,我問炮館點拿,巳經有人話等暗夜活動,係之後有人話要用解任/之後打其他洞口拿呀嗎,咁之後都無理,我都照升啦,有d我最初期唔想升既,升到上二段打中佢之後進化果件進化物品味慢慢升上去囉,你打中佢果件進化物品咁味唔洗哂錢買多
回到最頂傳統版

選擇頁數