暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
VIP會員 #1

HP: 3w1
dps:4w8
護甲:2780
全抗:500+
移速:12%

技能
毒液吹箭(散射吹箭)
蝕魂(纏結之魂)
靈行術(靈界特使)
懼靈(恐怖追獵)
妖術(治療魔法)
大巫毒儀式(猛擊之舞)

打完感覺上大巫毒儀式好似無乜用,因為都無乜時間用到
一定拉打, 最緊要係唔好貼到條邊,不論內邊定外邊, 一貼邊佢就會用閃身打 個招
個招好難避, 靈行+懼靈一齊用就可以好快走到佬
第一階唔難打,一直拉,佢一開始一定丟單火球-->出刺-->360度火球
最難打係第二階,如果你個分身係出火球+屍熊(唔知係咪人人一樣)就好難打,
最緊要記得用妖術變雞再打, 我嬴既時侯分身係用青蛙+屍場
只要嬴左第二階 都差唔多嬴硬

我參考的影片
[utube]7MldNQK_ytI&feature=plcp[/utube]
五星白金會員 #2
勁人!!!GOOD!!
三星高級會員 #3
個複製體最難搞
VIP會員 #4
足金金猴 發表於 12-6-19 02:41 AM
個複製體最難搞

用妖術邊雞+蝕魂, 好快殺到
一星新手會員 #5
你都係咁拉,咁我野人咪死得
二星初級會員 #6
點解佢d毒箭好似自動瞄準王既?
我地平時唔係要用mouse 禁無得瞄準既咩
VIP會員 #7
a930204123 發表於 12-6-19 11:45 AM
點解佢d毒箭好似自動瞄準王既?
我地平時唔係要用mouse 禁無得瞄準既咩

睇住小地圖,然後禁住個SHIFT制
二星初級會員 #8
我 血抗都好過你但dps得你一半多d

3萬血 唔會一野死?
感覺上我係act4都係俾人秒
一星新手會員 #9
勁野~~~~
VIP會員 #10
izumo000 發表於 12-7-2 01:58 PM
我 血抗都好過你但dps得你一半多d

3萬血 唔會一野死?

己經轉左裝
全抗600 ,攻6w8, 血4w5

加上依家隻野廢左好多,好易打, 個陣隻diablo 攻高d, 除左中單下火球會死之外, 其他技都好小一下秒我
四星黃金會員 #11
勁-.-...嘆為觀止...:kill:
四星黃金會員 #12
唔錯...支持支持支持支持
二星初級會員 #13
靚波呀樓主!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回到最頂傳統版

選擇頁數