植物敢死隊

主題列表 登入
三星高級會員 #1

小寶版主,你可唔可以反映下個對話系統,成日一時打到字一時打唔到,有時仲要彈句
error 103
when send words

you can send again!

又無走馬燈,拉唔番上去睇之前d玩家講過d咩

同賣可唔可以更新多個系統,植物進化物品交換系統,唔洗我地d玩家成日拿d野去賣(雖然賣左有錢收)
四星黃金會員 #2
道具的買賣係你個人的自由:em012:
唔好賴三賴四:em012: :em012:
二星初級會員 #3
pochuk1234 發表於 12-6-19 01:14 PM
小寶版主,你可唔可以反映下個對話系統,成日一時打到字一時打唔到,有時仲要彈句
error 103
when send words  ...

Hi 有關聊天頻度問題已經正在修正中~~ 希望今晚前會趕得切修復好啦 =D
三星高級會員 #4
darry 發表於 12-6-19 02:12 PM
道具的買賣係你個人的自由
唔好賴三賴四

咁起碼初級既可以換高級先,你話道具買賣係個人自由岩呀,但某d特別植物既進化物品(例:小竹,豬龍草,忍者系列)都可以換既,點解普通植物唔可以?箱掉又得又可以換又可以直接買既點解唔搞多個交換系統姐,咁有d人唔中個進化物品,又唔夠錢買既咁係未又無左個亙動性係到,隻隻online game都有交易系統架啦,用金幣換又得,用物品換第品又得架啦,再加上我只係提個意見姐,唔係咁都唔得呀嗎
四星黃金會員 #5
pochuk1234 發表於 12-6-19 05:58 PM
咁起碼初級既可以換高級先,你話道具買賣係個人自由岩呀,但某d特別植物既進化物品(例:小竹,豬龍草,忍者系 ...

你都話係特別植物啦 要有活動先打得到 五個進化物品換一個都無咩問題啊
普通植物的進化物品唔比換 都無咩問題架:em012:
你唔好話普通植物的進化物品可以買 特別植物點解唔得?:em012:
三星高級會員 #6
darry 發表於 12-6-19 07:37 PM
你都話係特別植物啦 要有活動先打得到 五個進化物品換一個都無咩問題啊
普通植物的進化物品唔比換 都無咩 ...

我話d神像好難掉,整高d機率,又唔係一開始打得到暗夜果d怪。咁高d都正常姐(雖然神鬼如果無活動既話只可以打挑戰場泥拿),五個換一個我覺得無咩野,我只係話點解某d特別植物既進化物品唔學豬龍草,小竹果d咁,儲物品換,咁之前都話過唔計小竹同豬龍草果d,其他特別係要用第二d方法拿,但我無見過有樣物品可以換炮館,打又無,如果有既你打怪果個洞會出現果樣進化品既名,我加下見得最多係忍者系列,但忍者系列果d進化物品我都打到多,係無植物,仲有樣野既係,我話整個交換系統有咩唔好先,咁你無可能一味拿泥換錢,唔係個個都好似你咁諗,多過頭無得換賣左佢就算,有d想用交易方法以物易物,咁以物易物都巳經係普通一個online game基本的系統,唔通咁講都唔岩咩?
四星黃金會員 #7
pochuk1234 發表於 12-6-19 07:49 PM
我話d神像好難掉,整高d機率,又唔係一開始打得到暗夜果d怪。咁高d都正常姐(雖然神鬼如果無活動既話只可以 ...

依個垃圾GAME(好似係)唔好話咩交易功能 連聊天系統都無:em012: 算咩正常ONLINE GAME:em012: 頂多只可以叫係要上網玩嘅單機遊戲:em012:
神像確係好難掉:fire: 一日出一個到:band:
炮館係咩?:em012:
三星高級會員 #8
darry 發表於 12-6-19 08:38 PM
依個垃圾GAME(好似係)唔好話咩交易功能 連聊天系統都無 算咩正常ONLINE GAME 頂多只可以叫 ...

針坦克的進化物品,暗花妹妹另一個進化(15lv),即所謂既特別植物,但同鬼王,椒王,竹王,水仙好唔同,唔知咩方法先得到手
回到最頂傳統版

選擇頁數