暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
二星初級會員 #1

我小左2W攻/秒,得反15W:ro03:
請小左同現有各只選一樣
六星鑽石會員 #2
法師..5萬6 DPS得返4萬DPS:funk:
四星黃金會員 #3
Qo89 發表於 12-6-21 03:33 PM
法師..5萬6 DPS得返4萬DPS

因為攻速改左…小左好多~但DPS都改小左1百左右=.=
好灰…`D修裝費成萬…有D唔想玩:donno:
六星鑽石會員 #4
乂Freedom乂 發表於 12-6-21 03:36 PM
因為攻速改左…小左好多~但DPS都改小左1百左右=.=
好灰…`D修裝費成萬…有D唔想玩  ...

冇計啦暴雪想回收返D金:smilie_/):
六星鑽石會員 #5
其實問題根本就唔大~係D人小題大做姐-.-獵人個數字再高-.-只係第一下姐-.-你連射之下今本再數字都係假ga-.-
二星初級會員 #6
健16 發表於 12-6-21 03:47 PM
其實問題根本就唔大~係D人小題大做姐-.-獵人個數字再高-.-只係第一下姐-.-你連射之下今本再數字都係假ga-.- ...

連射未 dps囉唔係咩-.-

damage per second wo -.- 唔連射點體驗到
八星無敵會員 #7
我好彩d...
扣左6000...秘師....
但我本身得2w5..依家1w7......:cry:
三星高級會員 #8
毛醫 本來玩攻速 .智 體.  4W1傷..    2.10攻速

E加換裝  玩爆率    ((未換爆傷介   同有窿武器  得50爆傷-.-))
E加玩 智  爆傷爆率
3W9傷..       1.61攻速:mad:   得返2W2血  :ro08:
二星初級會員 #9
少左2萬dps!!! 攻速由2.65 趺到得返2.11:mad::mad:
八星無敵會員 #10
小小明仔 發表於 12-6-21 05:54 PM
少左2萬dps!!! 攻速由2.65 趺到得返2.11

唔錯啦 都叫係2以上
唔差得去邊
五星白金會員 #11
ppp200520052005 發表於 12-6-21 04:05 PM
連射未 dps囉唔係咩-.-

damage per second wo -.- 唔連射點體驗到

佢個意思係計被動技..爆傷果下先有咁高既dps..如果無左技招...其實只係小左幾千(大部份人)
但仲有一個問題..佢改左元素箭..之前一箭可以招一隻怪2,3次血,,,e+佢話係bug..改左1箭扣1下..
咁e個輸出就真係小左2,3陪...所以對比下...秘術又有吸引人玩既地方...
因為聽幾個秘術師講改版前後用同一套裝..DPS小左..但第4章無比秒...都頂到2,3下...
但獵人都仲好似一下死...可以之前既裝只有敏無體...
VIP會員 #12
7萬DPS 4萬血=.=
二轉會員 #13
少左4000
本身只係玩少少攻速
得番58k-.-
四星黃金會員 #14
野蠻人少左8萬
二星初級會員 #15
健16 發表於 12-6-21 03:47 PM
其實問題根本就唔大~係D人小題大做姐-.-獵人個數字再高-.-只係第一下姐-.-你連射之下今本再數字都係假ga-.- ...

看似你唔知道,百步技能係計你射出去就生效直到你中怪先RE
但係你中怪之前射出去個D都會不停爆
二星初級會員 #16
又改咁大又收多左錢...冇錢冇速...哀
五星白金會員 #17
本身唔係挽攻速 都少左6至7千dps:face_l_14:
依加修裝真係
五星白金會員 #18
dps未變..仲係12w
因為我玩爆擊傷害,,攻速本身1.21,,無變過
爆15-20w好爽,,改版無影響
二星初級會員 #19