街頭足球Online

主題列表 登入
版主 #1

眼見今晚上線人數最高達到50幾個,就決定重開此會

此球會是為了俾各個新玩家或想入會又冇會既人
本會早就於幾年前開設,目的係主要教授各新手玩遊戲技巧
及提供一個俾佢地打盃既機會

宜家眼見有玩家人數增加,決定重開
本會亦會跟不同大球會作友誼賽,交流技術

本會不介意任何人用分身入黎過下隱就走,但求一些老手入到黎會幫手教下人
雖然不知道會否像當年般成功,這次我和Minga是抱住搞返起kicks既決心去做的
主場球衣:利物浦

我地M群會係kicks聯合M群
group282405@msnzone.cn

現招各大球會進行友賽,及對球員們賽後評分
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

27/6/2012: 收到10個唔太識玩既玩家, 現在人數是20/30
28/6/2012: 踢哂掛機AC後再收人,人數達至25/30!
29/6/2012: 因人數不停沖擊上限問題,踢走不少入完冇左影既玩家,仍有28個!!
五星白金會員 #2

50幾個都叫高:em012:
版主 #3
qqwess 發表於 12-6-27 11:54 PM
50幾個都叫高

沒有呀,就是多收了幾個唔太識玩既人
好似W射, mark人意識等等
可能你覺得宜家50幾人比起早排20幾人既情況都冇咩野
可能你覺得我咁做好on9
可能你會覺得我把D人教我,屌我既野全部講一次俾人聽好on9

但今日有個收返黎既人講左句:終於有得同識既人玩啦
個刻我就覺得重開呢個會係冇錯,係值既

仲有我相信好多人會覺得你都應該入埋會:o)
一星新手會員 #4

支持呀 講真檸檬好為kicks

大家唔好辜負佢對kicks既期望@O@
一齊玩啦
二轉會員 #5
全力支持lemon:smilie_:D:
一星新手會員 #6
支持lemon
三星高級會員 #7
加油   澳拎 精神上支持你~
回到最頂傳統版

選擇頁數