古惑仔懷舊版

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

古懷關了服之後
是不是代表gameone會推出古1呢?
係就好啦
哈哈哈:smilie_:(:

[attach]526612[/attach]

四星黃金會員 #2
師兄咁多卡,當年用唔少錢@@
四星黃金會員 #3

玩呢隻古1簡直就係進入左瘋狂狀態@@
果陣時D卡炒到幾貴下阿=.=
重有D月費卡我都未影埋出嚟
果D乜包物包都買唔小架
重有就係為左玩古1
專登走左去買多幾部電腦返嚟玩:mad:
事後念返起我真係痴左線既呢:~:
所以呢......
我而家玩GAME都唔會再用錢落隻GAME到了=.=
哈哈哈
二星初級會員 #4
古1應該冇機會嫁啦 我個人認為
區域版主 #5
古1係香港online game既神話
一星新手會員 #6
好玩的遊戲 好可惜阿
三星高級會員 #7
lulu2008 發表於 12-7-10 06:15 PM
玩呢隻古1簡直就係進入左瘋狂狀態@@
果陣時D卡炒到幾貴下阿=.=
重有D月費卡我都未影埋出嚟

而家打機好多人都打到上哂腦.... 當年打一隻GAME都用了幾千..... 現在想起.... 好彩醒覺得早!!!  

P.S 而家好多年青人都沉迷了......................!!! :~:
四星黃金會員 #8
laub425 發表於 12-9-20 11:13 AM
而家打機好多人都打到上哂腦.... 當年打一隻GAME都用了幾千..... 現在想起.... 好彩醒覺得早!!!  

P.S  ...

而家真係要忠告一句face_l_18:
[attach]573049[/attach]
四星黃金會員 #9

當時呢隻2d game要成4隻cd=.=
唔知係咪呢個原因冇私服出呢?
剛又揾到攻略本阿
cccccc
[attach]573055[/attach]
[attach]573058[/attach]

[attach]573067[/attach]
[attach]573070[/attach]
[attach]573073[/attach]
[attach]573073[/attach]

[attach]573076[/attach]
一星新手會員 #10
大家可以集中去 iag-online    .     com 玩無間道online server 1吊住癮先,模式基本同古惑仔online差不多,最緊要係呢隻game一直都無執笠。

下載頁: iag-online  .   com/custom/download.html
一星新手會員 #11
大家可以集中去 iag-online    .     com 玩無間道online server 1吊住癮先,模式基本同古惑仔online差不多,最緊要係呢隻game一直都無執笠。

下載頁: iag-online  .   com/custom/download.html
回到最頂傳統版

選擇頁數