埃米爾物語

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
好樣的和記...
我可以把你踢飛 (@[]@!?)
一星新手會員 #2
我都入唔到game啊...我都用和記上網  玩左2日  今日就入唔到;(
系和記問題嗎?
四星黃金會員 #3
現在不是兩天的問題了...看看發帖時間...
快兩星期了...問題還沒解決=V=
只有HGC用戶發生以上問題> <
HKBN當了兩天就修好...這差別之大...OvO   (盯
一星新手會員 #4
我官網都上唔到 想搵客戶服務熱線都搵唔到;(
四星黃金會員 #5
NECO官網是上不了啦= =
要直接上GC官網回報問題...
雖然問題已一早回報....回覆仍是笨笨的=V=
四星黃金會員 #6
親愛的玩家,你好

我們會轉交相關部門跟進

謝謝 (2012-07-21 22:59:11)
───────────分界線───────────
親愛的玩家,你好

相關部門正在處理問題中

大部分不能進行遊戲玩家已相繼回復正常

請耐心等候

謝謝 
四星黃金會員 #7
大部分是指HKBN玩家
對於HGC玩家卻沒有任何表態:ro10:
一星新手會員 #8
2星期都沒處理好= =...到底是和記問題還是gc出問題;(
遊戲已經少新手玩  難得找到幾個20級的台灣玩家一起練 就更新不到/.\ 慘
二星初級會員 #9
親愛的玩家您好

首先我們需聲明,我們並沒有封鎖使用和記寬頻之玩家,

現時仍然有部份和記玩家連線出現問題我們亦十分抱歉,

相關部門會盡快修正有問之錯誤問題。

謝謝

2012-08-01 00:38:50 / RID:91732

-.- 好HEA既回覆
四星黃金會員 #10
官方式回覆...見怪不怪了=V=   (趴...
一星新手會員 #11
親愛的玩家,您好:

請問閣下的網絡供應商是否和記?

謝謝。
2012-08-01 16:36:46 / RID:91893

目前和記寬頻與本公司代理之部分遊戲的伺服器出現連接問題,

建議閣下致電和記寬頻,以重整閣下與本遊戲伺服器的線路。

neco的game server ip為61.67.215.30

謝謝。

需要先跟網絡供應商查詢事情,未知該供應商要怎處理

謝謝。
2012-08-01 17:49:49 / RID:91922
一星新手會員 #12
看來是和記出問題了
一星新手會員 #13
剛剛打去和記  客戶主任話轉駁去技術部同事.聽音樂&等等等等等等...
唔好意思 線路繁忙 留低聯絡電話跟進 之後冇下文了:ro03:
二星初級會員 #14
26.7 發表於 12-8-1 07:05 PM
剛剛打去和記  客戶主任話轉駁去技術部同事.聽音樂&等等等等等等...
唔好意思 線路繁忙 留低聯絡電話跟進  ...

我5點半個陣打GC 都係叫我打去和記個邊
跟住我打去和記 佢叫我ping個遊戲同埋tracert IP 影幅圖sd俾佢
之後佢就叫我留低電話 等師傅覆我 =.=
我e家重等緊
都唔知幾時玩得番
我個魔法浮板睇怕無望
一星新手會員 #15
我都留左電話等緊"技術部同事" "遲d"聯絡我跟進:ro03:
同底gc問題定和記問題/.\ 其他人都玩到 系和記玩唔到:ro10:
一星新手會員 #16
咁你有冇>ping個遊戲同埋tracert IP 影幅圖sd俾佢?
二星初級會員 #17
回覆 26.7 的帖子

當然有啦
佢重等埋我sd埋俾佢 確保收到-.-
只係到e家重未有師傅打番俾我
如果聽日重未收到就再打一次上去嚕
二星初級會員 #18
26.7 發表於 12-8-1 08:06 PM
我都留左電話等緊"技術部同事" "遲d"聯絡我跟進
同底gc問題定和記問題/.\ 其他人都玩到 系和記玩唔到 ...

gc個到就話 係冇鎖到和記玩家IP
話係和記個邊問題lo
一星新手會員 #19
好 和記苦主招手 每日都打電話要求跟進:ro02:
二星初級會員 #20
26.7 發表於 12-8-1 08:15 PM
好 和記苦主招手 每日都打電話要求跟進

我已經上得番官網喇
但係遊戲維護緊 所以唔知ON到未
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數