霸刀群俠傳

主題列表 登入
二星初級會員 #21
回覆 韓信點兵 的帖子

woo,有taste 之人:thup:
三星高級會員 #22
回覆 twong0613 的帖子

玩晒咁多派封頂lor.......
三星高級會員 #23
回覆 Tcl5395 的帖子

其實最高係幾多lv,有冇講過呢樣野,快既,玩哂4樣又點話:ro01:
一星新手會員 #24
好玩到要玩晒4個門派咁嚴重 ?
=_="
三星高級會員 #25
回覆 韓信點兵 的帖子

都唔係呀,如果係好快爆lv 既話,試下都ok 既,唔會玩哂4個,冇咁多時間:ro00:
三星高級會員 #26
我都係會用扇, 好似靚D 咁:shy:
三星高級會員 #27
回覆 流行曲JJ 的帖子

打3國無雙,小喬大喬,haha,,,,,
三星高級會員 #28
回覆 韓信點兵 的帖子

佢可能玩得D3 多....
haa
四星黃金會員 #29
回覆 韓信點兵 的帖子

如果冇玩開咩類型, 
試晒多個門派都唔出奇既,..
我就玩開法...所以會專注係法o個個門派....hehe
一星新手會員 #30
我想用d 懶人角色  :ro05:
三星高級會員 #31
韓信點兵 發表於 12-7-26 04:43 PM
我想用d 懶人角色

咩係懶 人角色,,,,>>>>????
三星高級會員 #32
回覆 聾小貓 的帖子

冇玩過.......但有時見過d poster :tongue:
二星初級會員 #33

我就貪心D!:loveliness:又想有近斬快感!又想有高功範圍技!:ro05:
二星初級會員 #34
係唔係隻隻職都有大範圍技架
二星初級會員 #35
ChopperFaFa 發表於 12-7-26 05:01 PM
咩係懶 人角色,,,,>>>>????

豬M!!  :lucky: :lucky: :lucky:
四星黃金會員 #36
要數大範圍應該法c行先架wor !!!!
三星高級會員 #37
enoch011064 發表於 12-7-26 10:48 PM
豬M!!

GM 我都想做= =...........
三星高級會員 #38
enoch011064 發表於 12-7-26 09:36 PM
我就貪心D!又想有近斬快感!又想有高功範圍技!

即係用刀戰士型架la wor~~~~~~~~
一星新手會員 #39
懶人角色咪, 唔駛成日幫人補血, 又唔駛成日幫人buff....果d  XD

諗住用拳既我, 打算到時開個角名叫鐵拳無敵孫中山 :ro06:
三星高級會員 #40
韓信點兵 發表於 12-7-27 10:17 AM
懶人角色咪, 唔駛成日幫人補血, 又唔駛成日幫人buff....果d  XD

諗住用拳既我, 打算到時開個角名叫鐵拳無 ...

而家ec 都越黎越難做.....冇得懶....:ro03:
回到最頂傳統版

選擇頁數