水滸無雙

主題列表 登入
二星初級會員 #1
版主想了解大家都會進入哪些伺服器
二星初級會員 #2
天威~  多港人玩~
二星初級會員 #3
回覆 gg2012 的帖子

我會玩天煞:thup:
三星高級會員 #4
支持天魁星, 多港台勁人玩.
一星新手會員 #5
你們還沒打廣告嗎?從來沒見過人氣這麼低的遊戲 撐不撐得過2個月都不知 人氣這麼低 真不敢花錢
三星高級會員 #6
mingthekof 發表於 12-7-29 12:35 PM
你們還沒打廣告嗎?從來沒見過人氣這麼低的遊戲 撐不撐得過2個月都不知 人氣這麼低 真不敢花錢 ...

這是台灣遊戲, 香港一定不會賣廣告, 台灣就有代言人+賣廣告.
三星高級會員 #7
不如你地幾大公會約埋1個SER啦 ...
一星新手會員 #8
我說的是台灣  
二星初級會員 #9
幾個大公會同埋係一個國家邊好玩架
三星高級會員 #10
mingthekof 發表於 12-7-29 01:51 PM
我說的是台灣

有代言人都算係咁啦, 可以留意開服第一個星期多唔多人玩, 再考慮用錢玩都未遲.
一星新手會員 #11
回覆 gg2012 的帖子

選伺服器喔 有4個可以選 是否太多了?
現在人不太多  你沒怎麼宣傳啦
開4個服會分散人流啊 沒國戰激情啊
不然玩三國鼎立啦 開3個服 那就索性連伺服器的名字都改了  改為 西蜀漢 東吳國  北魏晉  (好像和水滸無關)
⊙﹏⊙b汗
我就是建議  怎說呢 現在人不多 人分散在4個國家  國戰好像沒人萬人激情國戰的樣子  想想能不能 就3個國家這樣子
一星新手會員 #12

玩天威星~~:smilie_/):
二星初級會員 #13
天煞星!~
天煞星既玩家可以黎加入聚義堂~
應該冇咩幫會去天煞掛/.
二星初級會員 #14
天天玩天威 天天都咁威
三星高級會員 #15
嗜血进驻天威星~ 进驻天威星噶各位港澳朋友,欢迎加入我地~RC25330581
二轉會員 #16
比較想知的是1個伺服器有多少個分流!?

畢竟是港台玩家 不想玩的時間太lag
六星鑽石會員 #17
隻GAME都唔係高人氣
開4個咁多做咩.
三星高級會員 #18
johnny2608 發表於 12-7-30 10:45 PM
隻GAME都唔係高人氣
開4個咁多做咩.

而家開左8個SER, 你話多唔多人玩?

香港澳門人最好去前4個SER 玩, 好多人玩.
二轉會員 #19
kong-2000 發表於 12-8-2 08:47 AM
而家開左8個SER, 你話多唔多人玩?

香港澳門人最好去前4個SER 玩, 好多人玩. ...

OB果日仲要排隊登入=.=
一星新手會員 #20
你地講既SER其實係國家
每4個就係1個SER
回到最頂傳統版

選擇頁數