暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
二星初級會員 #1
打了2 個月~ 5 個LV 60. 好7 悶. 再見~~
四星黃金會員 #2
讚~~~~~~~~~~~~
二轉會員 #3
玩HC啦,比較有挑戰性.......
副版主 #4
轉玩下其他GAME囉A_A
八星無敵會員 #5
5隻60禁小???
升夠10隻先啦face_l_18:
八星無敵會員 #6
挑戰 hardcore 吧,身上d野帶唔到落去下隻face_l_18:
三星高級會員 #7

依隻打寶GAME黎唔係升LV GAME 唔中意就走講咁多野~!

[/img]
五星白金會員 #8
快D走  走左記住唔好番黎呀  番黎就正衰仔face_l_18:
四星黃金會員 #9
志安 發表於 12-8-7 01:06 PM
快D走  走左記住唔好番黎呀  番黎就正衰仔

說話唔係咁講呀.. 如果D傳奇裝勁過金裝都話仲可以話有耐玩性.. 打完番黎得個擺字.. 可惜仲要掉寶率同D2差一大距離(某程度都係個拍賣場搞事)..  你有冇見過D2搞平衡搞到咁.. 咩都NERF NERF NERF.. 玩DIABLO系列跟本唔係玩PVP.. 係玩打寶 ...而家仲要搞到好似個D ONLINE GAME咁.. 話咩遲下出PVP場.. 唉.. 算吧啦.. 平衡十世都冇可能平衡到.. 流失玩家係鐵定既事實.. 佢官方自己都認埋係流失左.. (突然諗起N年前一單報導講暴雪有位員工被裁接受訪問.. 話D3係勁悶勁無聊.. 估唔到比佢UP中.. 個時我仲話"玩過先知既O者"... 而家睇黎係珍珠咁"珍".. :w_rose:
四星黃金會員 #10
補番句呀.. 咩係真正既平衡.. 只能說由GUILDWAR2尋找吧...
四星黃金會員 #11
:ro06:FD LIST 有50﹪人一個月無ON過
講真D3真係悶  
二星初級會員 #12
真係好悶...我唔係吹水... 好似日日白癡咁打. INFERNO ACT1....... ACT2 死. 買完金 都過唔到ACT2....
二星初級會員 #13
你D 寶.... 哈. 有錢轉頭就買到啦... 鎖仔-0-
六星鑽石會員 #14
omgstfu 發表於 12-8-8 12:49 AM
你D 寶.... 哈. 有錢轉頭就買到啦... 鎖仔-0-

重點係 你有冇錢去買先:ro08:
字都唔識打 學咩人串
速成 人水8=傻
二星初級會員 #15
回覆 留下買路錢 的帖子

左邊果隻符勁神:ro04:
二星初級會員 #16
回覆 omgstfu 的帖子

有錢買到又點 你有冇錢買先? 人地果隻符分分鐘貴過晒你5隻60lv D 裝:ro06:
三星高級會員 #17
上面D裝賣曬啦 第1各隻符賣左7億 690=1 4800蚊HKD 同埋我隻符唔算神

有師兄打到隻真係魔神級 有圖
三星高級會員 #18
:ro06:依隻符最小都成皮野.....~!
二轉會員 #19
d3 的確好多人都走晒..隻game 真係整得唔太好...等甘耐都係甘ga 質素~o~'''我都一堆fd 無再玩..剩係係到賣之前打番黎d裝
二星初級會員 #20
D人都走曬啦.. 仲話咩成皮野 !
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數