暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
一星新手會員 #21

條片真係令我學到好多野,
令隻game進步不小,
仲幫到好多岩岩玩既新手添
支持~好強ar ~~~~~~:smilie_:D:

二星初級會員 #22
回覆 黑仔龍 的帖子

應該唔會. 你好吸我好多啵= =
二星初級會員 #23
回覆 tofupop 的帖子

睇你回應 勁好笑..XD 我同個FD都笑左
四星黃金會員 #24
alanwong912 發表於 12-8-9 02:31 AM
回覆 tofupop 的帖子

睇你回應 勁好笑..XD 我同個FD都笑左

祢笑我!!!:devil:
三星高級會員 #25

真係唔多信~ 呢隻咁既廢王 我秘術師 200萬執全身裝都打得嬴....(美服)
既然都要拍片點解唔拍打精英既片:~:?
5BUFF 唔代表你可以打得嬴D怪 有幾個可能性:1.有隊友幫手打 2.狂死拖住黎打 3.可以去3章首幾個CH打夠5BUFF 再打王 4.換裝打
如果我誤會你,先講聲對不起,但實在見到太多晒命POST/片 其中好多都係誤人子弟的!

注意:500抗高防高回血 只要高DPS 可能都打得嬴D怪 但我相信絕對係唔輕鬆

當然如果要我拍片擺證據既話,我唔會擺,雖然我明有料先好講野呢個道理,但係如果每個人下下交流都要講證據,我一日回幾個POST咪好唔得閒。
利申:秘術師 1200物抗 900全抗 7000防 3W5 DPS 全通

禁止發言 #26
其實500抗6000甲真係夠打= =
我600抗左右啦.甲都係6000左右.打練3章= =大部分精英都10秒殺到.小怪1-2野普攻
當然我都唔係神裝啦.我同樓主都係玩攻的.我渣雙手武.0擊回.哈.以命換命.
美服 野人 一齊玩加我DIABLO#3962
二星初級會員 #27
回覆 SonyStrike 的帖子

-_-'你都唔識緊係啦...人地7萬幾攻既武僧打隻精英王都唔洗20秒!輕鬆好正常!!唔好見人勁就眼紅先得嫁
二星初級會員 #28
回覆 wongyungwai 的帖子

其實幾爽嫁..xd 不過有D怪真係要換命先殺到
二星初級會員 #29

咁當然最好試左先LA! 我可以講輕鬆過 12萬DPS 5萬攻 250抗既弓手 (姐係我隻舊弓手)
三星高級會員 #30

其實我強調既係 <輕鬆打A3.... >  
三星高級會員 #31
回覆 小良xd 的帖子

贈你一句 以小人之心 度君子之腹
二星初級會員 #32

你無睇上面咩.........
人地話搵命換黎輕鬆打:smilie_:D:
二星初級會員 #33

可能係輕鬆果到 大家著眼點唔同la:ro06:
好快速咁殺到怪可以叫輕鬆
好安全咁殺到怪都可以叫輕鬆
而我係指緊上面
當然以上2點做到果D , 就真係好神啦 我自認打法唔安全

其實只係大家觀點不同 我只係覺得早D KO 隻怪 咁死既機會自然低 所以都試左好多錢落去整下
發現效果唔差  起馬有d平時tank裝tank唔起 呢套裝係無敵果幾秒 可以殺到某d精英 e.g. 大肥佬金怪

大部分裝都係由隻弓手果到囉出黎既.. 抗都係之後再汁 所以係暴力裝 起馬做到唔使弓手又一套貴裝 武憎又一套貴裝 同時又有唔錯既效果咁解姐

最後目的都係 呢隻game玩法有好多種 如果只係識玩一種玩法 咁隻game會好快玩悶
二星初級會員 #34
更新一條10min 殺精英+2 王既影片
禁止發言 #35
幫推~ALAN兄
二星初級會員 #36
回覆 埒兄 的帖子

thx 啵 :)
一星新手會員 #37

樓主勁wo~ 武真好難正到咁高攻 我都700抗 擊仲生命2400 攻速2.20 防8000 攻29000 (開賣技呀) 都係一個人打得到3-4章 有時試個一次都唔死 其實大家唔好睇到3-4章好難打 拎d$出黎汁莊就上到啦  低抗未必上唔到同難打 高攻鬥快姐 唔一定要高攻 高吸血wo其實咩績業都可以單拖容易打爆3-4章 有$有時間咪ok囉 -.-
二星初級會員 #38
回覆 hoyinjs 的帖子

其實我玩到咁高攻 真係犧牲左唔少抗. 血 . 同防  但由於ko d 怪速度快 所以其實低抗係無問題既
不過如果同人組隊 就最好帶返個盾
一星新手會員 #39
我果隻唔怕4個人打呀 不過打番慢小小 樓主你d相點po上黎
四星黃金會員 #40
夠快殺怪就夠啦...:smilie_:(:
回到最頂傳統版

選擇頁數