暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

因之前條片出現問題所以補拍另一條片
[utube]5DO5oH0sExI&feature[/utube]
[utube]gTmomUxfLFo&feature[/utube]
希望大家鐘意{:1_1:}
八星無敵會員 #2
你d裝禁神實過到啦= ='"
秒回1000幾...擊中2000幾
四星黃金會員 #3
:em053::em053::em053::em053:
一星新手會員 #4
唉,我的朋友都沒有玩了....
八星無敵會員 #5
我放覺我打法同樓主一樣...
但我一個人solo唔到a3...
..一定係我裝唔夠勁:cry:
四星黃金會員 #6
『浩~哥仔』 發表於 12-8-10 02:20 PM
我放覺我打法同樓主一樣...
但我一個人solo唔到a3...
..一定係我裝唔夠勁 ...

其實 旋風蠻想穩D打 護甲8千以上 全抗650-700以上 擊回千5 血4萬以上 爆率35以上 爆傷250-300以上(2百幾用盾係可以接受) 咁其實都已經70%穩  真係要做到硬既話真係只有撐秒回  你秒回只要有7百-9百(以上更佳) 然後之後專注就DPS咁就OK  DPS其實對我坦旋風蠻黎講 6-7萬已經好好因為小旋風段數多有優勢 當然可以7萬以上既話仲無得頂喇
八星無敵會員 #7
23549818 發表於 12-8-10 03:58 PM
其實 旋風蠻想穩D打 護甲8千以上 全抗650-700以上 擊回千5 血4萬以上 爆率35以上 爆傷250-300以上(2百幾 ...

我血太小...得3w5...:frustration:
爆率44...爆傷都小得200...
攻就2w8....防帶巫女就7000幾...唔帶就6000...同人組隊都係6000幾...唔係好夠做....
全抗我都夠...700-800...我擊回都夠..1500~~
四星黃金會員 #8
『浩~哥仔』 發表於 12-8-10 04:02 PM
我血太小...得3w5...
爆率44...爆傷都小得200...
攻就2w8....防帶巫女就7000幾...唔帶就60 ...

護甲太低係致命原因  單刷7千幾都唔太夠...除非你係用盾7千幾  因為護甲太低3章D怪有D係本身設定打得非常痛 塔仲有D怪係會減50%防既技能 所以好多時血吸唔番 另外血可以到4萬就更係最好....因為有甲無血一樣唔掂
如果你想撐甲 方法1.用雙防被動技+武器大師 方法2.裝備買高護甲值,技能就換武器大師+無情暴虐+鋼鐵/意志
大致係咁上下  唔介意既話可以俾我睇睇你D裝同技能 幫你諗下
八星無敵會員 #9
23549818 發表於 12-8-10 04:09 PM
護甲太低係致命原因  單刷7千幾都唔太夠...除非你係用盾7千幾  因為護甲太低3章D怪有D係本身設定打得非常 ...

最緊要都係有錢...
邊似你禁有米:frustration:
四星黃金會員 #10
『浩~哥仔』 發表於 12-8-10 04:13 PM
最緊要都係有錢...
邊似你禁有米

我都係好運姐=口=其實我係DH出身好運打到正野賣到錢換左DH裝  到我唔玩DH裝賣左又再賺差價   大把人有米過我始終一山還有一山高  大家交流下姐
八星無敵會員 #11
23549818 發表於 12-8-10 04:17 PM
我都係好運姐=口=其實我係DH出身好運打到正野賣到錢換左DH裝到我唔玩DH賣左又再賺差價   大班人有米過我 ...

想買個正d既肩都要成千萬...
點買...= ="
四星黃金會員 #12
『浩~哥仔』 發表於 12-8-10 04:18 PM
想買個正d既肩都要成千萬...
點買...= ="

不過肩已經係最平....千幾萬買到個150力 50以上體 全抗60-70? 秒回300以上(早兩日睇既價)
八星無敵會員 #13
23549818 發表於 12-8-10 04:21 PM
不過肩已經係最平....千幾萬買到個150力 50以上體 全抗60-70? 秒回300以上(早兩日睇既價)  ...

買一買就變返10幾w:cry:
四星黃金會員 #14
『浩~哥仔』 發表於 12-8-10 04:24 PM
買一買就變返10幾w

如果有運打到既 我平賣俾你  可以加我好友Freedom#3375  我都有D高爆傷DPS中等既劍(無洞)可以俾你 睇你有無需要
八星無敵會員 #15
23549818 發表於 12-8-10 04:26 PM
如果有運打到既 我平賣俾你  可以加我好友Freedom#3375  我都有D高爆傷DPS中等既劍(無洞)可以俾你 睇你有 ...

你美服??:grief:
係既今晚加你先:tongue:
四星黃金會員 #16
『浩~哥仔』 發表於 12-8-10 04:29 PM
你美服??
係既今晚加你先

係 我美服嫁  今晚記住加我 多D朋友仔玩好玩D 有用RC更佳
八星無敵會員 #17
23549818 發表於 12-8-10 04:35 PM
係 我美服嫁  今晚記住加我 多D朋友仔玩好玩D 有用RC更佳

今晚加你:kiss2:
二星初級會員 #18

野人叫一叫 實在太op了:mad:
我都有諗過弓手轉野人 但本身弓手d 裝岩monk用..:ro03:
四星黃金會員 #19
alanwong912 發表於 12-8-10 06:40 PM
野人叫一叫 實在太op了
我都有諗過弓手轉野人 但本身弓手d 裝岩monk用..  ...

各有各好  不過自己本身鐘意玩野人多D  DH係因為前期易玩所以玩的.....無諗過1.0.3會變成咁....如果唔係都係繼續幽冥觸手:devil:
二星初級會員 #20
回覆 23549818 的帖子

其實DH 一樣好勁嫁.. 至少好多近攻難打既怪 HD 可以輕鬆打
以前DH怕反傷 但係高抗血既DP 一樣唔怕
回到最頂傳統版

選擇頁數