暗黑破壞神3 Diablo3

主題列表 登入
五星白金會員 #1
http://tw.battle.net/d3/zh/blog/ ... %E5%B8%AB-2012-8-16
三星高級會員 #2

能量旋風的觸發係數將從0.25降到0.125。這個技能常與臨界質量一起使用,來縮短冰霜新星與鑽石之膚這類技能的冷卻時間。將觸發係數從0.25降到0.125
等於之前撐下的爆率 又要減半
左改右改 本來想等改版 無聊都可以玩下  E+真係對佢好失望, 完全無尊重過玩家,買隻GAME來比間公司玩
真係好野
四星黃金會員 #3
一定要玩旋風? 唔玩旋風會死?
轉光波流唔得架??????
三星高級會員 #4
你都唔明我的意思....
一星新手會員 #5
真係見法師強少少就打壓, 暴雪又話令其他招改強, 咁點解能量旋風要改弱
樓上的話唔玩旋風會死架??
問題既本質係多人用就改弱佢
跟住暴雪又會發藍帖....改版後等你繼續挑戰
正確來說 : 我改弱左你, 怪變強, 睇下你點玩下去...開始見到有人變強了, 之後又改弱你, 怪更強 , 不斷重複
二轉會員 #6
tonyeung0107 發表於 12-8-16 09:55 PM
一定要玩旋風? 唔玩旋風會死?
轉光波流唔得架??????

轉game玩都得,問題唔係呢度~
四星黃金會員 #7
其他技BUFF左又唔見你講
旋風根本唔平衡  有咩理由可以無限冰怪 ?(當然精英唔得)
擊回旋風根本不死  咁樣的GAME你認為好玩咩
而家平衡番佢姐 好出奇呀
四星黃金會員 #8
:D2我11萬DPS 45﹪爆 2500秒回  玩波波流  對我無影響  
四星黃金會員 #9
:ro08:佢NERF 旋風  你可以轉用第二招
我唔明有咩咁大不了
三星高級會員 #10
唔系轉不轉的問題 系LEE間公司有無尊重過玩家~開頭改攻速  我DPS 少佐1萬幾, 好我轉玩毒蛇流  儲錢買擊中回血裝,到我改左玩法  佢又改~ 咁我都無法 繼續轉 我玩冰爆流  到我辛苦又整好自己的裝備 可以慢慢挑戰到A3  佢又轉,一轉再轉 ,D心思成日擺系點樣令我地D心血白費,點樣令玩家玩不下去  而不去想辦法增加遊戲內容 ,我真係好佩服佢地  ,不是我唔可以轉其他組合,而係轉左又點? 佢中意點改就改~轉來轉去 只是令我覺得被玩弄~ 這就是我想表達的,我好有心思去玩,但LEE間好酷的代理漠視玩家 不尊重玩家,其實玩的開心的GAME才是好GAME, LEE間公司始終不明白~
四星黃金會員 #11
:ro02:你講到比人玩弄咁唔開心 咁你仲玩
三星高級會員 #12
我無玩囉  本來想等改版,E+又改  放棄啦
三星高級會員 #13
最衰又無咩GAME玩:dizzy2:
五星白金會員 #14
tonyeung0107 發表於 12-8-17 07:14 PM
佢NERF 旋風  你可以轉用第二招
我唔明有咩咁大不了

一句講哂  針吉唔到肉就唔知痛 你而家就講得容易
五星白金會員 #15
tonyeung0107 發表於 12-8-17 07:10 PM
其他技BUFF左又唔見你講
旋風根本唔平衡  有咩理由可以無限冰怪 ?(當然精英唔得)
擊回旋風根本不死  咁 ...

邊個話精英冰唔到?邊個話無限冰就一定唔洗死?唔好起到廢up
八星無敵會員 #16
tony成日講野都好鬼串
針唔吉到肉唔知痛
你話可以改玩其他流
但你有無諗過人地可能投資左好多去買d裝武黎配合....
有時做人講野唔使去到禁盡:shakinghead:
三星高級會員 #17
『浩~哥仔』 發表於 12-8-20 10:38 AM
tony成日講野都好鬼串
針唔吉到肉唔知痛
你話可以改玩其他流

浩~哥仔』:ro03: 你明白我:handshake:
二星初級會員 #18
回覆 kkcat 的帖子

我都明 當時改攻速加元素箭直頭玩死我隻弓手
我弓手DPS 由10萬變到6萬 影響一定俾你大吧
不過佢亦改強左其他技能 依家係集束 (其實當一個技能太強大 都有可能被改弱)
我都覺呢個改弱方式唔係太好 或者應該話個改變太大 直頭整廢個技
不過佢原意係唔想某個技能太強 雖然方式錯左:ro03:
二星初級會員 #19
回覆 『浩~哥仔』 的帖子

呢個就係點解咁多玩家流失既原因
D3 D裝好貴下.. 雖然對比幾他ONLINE GAME黎講叫低
不過諗下儲左幾千萬買裝 轉頭先人nerf 都幾慘... d裝即唔值錢tim
四星黃金會員 #20
以前我都係玩DH  收到風1.03會NERF攻速
早二個星期就放哂D  DH裝   轉玩wizard  :ro09:
做人唔一定要玩死一招技ge
回到最頂傳統版

選擇頁數